Competitie

 

TV Naarden heeft een grote groep enthousiate competitie-spelers, en we nemen ieder jaar met heel veel teams deel aan zowel de Voorjaarscompetitie als de Najaarscompetitie. Dit doen we op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De 8&9-competitie op donderdagavond biedt (beginnende) leden de kans om competitie te spelen alsmede op 8 en 9 niveau.

De vrijdagavond is onderhand zeer populair geworden, en is voor ons de competitie variant waarmee we diverse teams de gelegenheid willen geven kennis te maken met wedstrijdspel. Daarom hanteren we iets meer een roulatiesysteem voor deelname.

De dinsdag, zaterdag en zondag zijn de welbekende varianten, die al sinds jaar en dag in gebruik zijn. Zo ook bij ons. En bij de indeling van de teams houden we iets meer rekening met spelniveau en ervaring.

Twee keer per jaar ontvangen alle leden een uitnodiging om deel te nemen aan de competitie. Aanmelding gaat vervolgens per team. Mocht je vragen hebben over de competitie dan nodigen we je graag uit een mailtje te sturen aan [email protected].

Uitgebreide informatie over de KNLTB-competitie kan je hier vinden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden