Aanmelden Najaarscompetitie jeugd 2023

22 mei 2023

Beste (ouders van) jeugdleden,


De inschrijving voor de Najaarscompetitie Jeugd is weer geopend. Inschrijven kan tot donderdag 1 juni 2023 zodat we voldoende tijd hebben om de teams in te delen. De competitie is in de maanden september en oktober.

U kunt uw zoon/dochter opgeven voor ORANJE (vrijdagmiddag), GROEN (Zondagochtend)/ of voor de JUNIOREN A (Zondag, 11 t/m 14 jaar) of JUNIOREN B (zondag, 13 t/m 17 jaar) via deze link.

Speeldata:

  • Oranje: nog nader te bepalen
  • Groen: 10 sept, 17 sept, 24 sept, 1 okt, 8 okt (15 en 22 okt inhaaldagen)
  • Junioren A en B; 17 sept, 24 sept, 1 okt, 8 okt, 15 okt (22 en 29 okt inhaaldagen)

U kunt uw kind aanmelden voor de kleur waarin uw zoon/ dochter nu traint. Balvaardigen en Rood komen nog niet in aanmerking voor de competitie. De trainers bepalen na aanmelding in welkekleur/ categorie uw zoon/ dochter het beste kan worden ingedeeld (op basis van niveau en de leeftijd).

Er zullen teams van tenminste zes spelers worden samengesteld, zodat zoveel mogelijk jeugdleden voor deelname aan de NJC in aanmerking kunnen komen. Gelet op het aantal tennisbanen kan op de zondag een maximaal aantal jeugdteams worden geplaatst. Indien het aantal aanmeldingen groter is dan de capaciteit krijgen jeugdleden die training volgen voorrang.

Voor de ORANJE teams organiseren wij in overleg met De Meent, Bosheim en Spieghel (in plaats van de KNLTB competitie) een regio-competitie op de vrijdagmiddag van 16.00 – 18.00 uur. De speeldata worden in overleg met de andere verenigingen bepaald.

Deelname aan de jeugdcompetitie kost onveranderd € 15,- per deelnemer, ter dekking van de kosten voor inschrijving bij KNLTB, de ballen en het gebruik van een competitieshirt. U geeft daarvoor bij aanmelding een automatische incasso af. Shirts worden aan competitiespelers 1x uitgereikt en kunnen aan het begin van elke competitie zo nodig worden ingewisseld voor een grotere maat.

Vragen? Graag even een mailtje sturen naar: [email protected] met vermelding voor- én achternaam kind + KLEUR in het onderwerp.

Hou de mail en de TV Naarden club-app in de gaten voor meer informatie over de indeling van de competitieteams en de speeldagen voor Oranje. U kunt de Knltb.clubapp downloaden in de appstore en aanmelden met uw bondsnummer/ het bondsnummer van uw zoon/ dochter.

Namens de jeugdtrainers en de Jeugdbegeleidingscommissie (JBC)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032