Afhangen banen geopend met ClubApp

13 mei 2020

Beste leden,

Zoals eerder aangekondigd kunnen we vanaf donderdag 14 mei weer de eerste stappen op de tennisbaan zetten. En daar zijn we allemaal blij mee en ook erg aan toe! 

Vrij spelen is toegestaan, weliswaar onder bepaalde voorwaarden:

 

alleen enkelspel, geen dubbels (ter info: ook de seniorlessen starten, daarvoor geldt een maximum van 4 personen per lesbaan).

- kantine / clubgebouw blijft vooralsnog gesloten. Neem eventueel een gevulde bidon mee.

- zorg ervoor dat je kort voor het begin van je speeltijd aanwezig bent en dat je direct na afloop het park ook weer verlaat.
- fietsen op het sportpark is niet is toegestaan (vanaf ingang met de fiets aan de hand wel) en we hebben afspraken over gebruik van fietsenstalling bij de ingang (bij gebruik van baan 1, 2, 3 en 11) en de fietsenstalling bij baan 4 (bij gebruik van de banen 4 t/m 9).

- algemeen geldende richtlijnen en ons coronaprotocol, zoals in de vorige berichtgeving van 9 mei jl. vermeld.

 

Om vrij te spelen dien je op afstand, thuis, een baan te reserveren via de ClubApp op het afhangbord. De installatiehandleiding ClubApp vind je handleiding.

Zonder baanreservering is het niet toegestaan het park te betreden.

De openingstijden van ons park zijn maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 22.30 uur en zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Het afhangbord is zo ingesteld dat je twee dagen vooruit een baan kunt reserveren, maximaal 1 keer per dag, voor 45 minuten. Je ontvangt een email ter bevestiging van je reservering.

Maak 1 reservering en pas weer een volgende als je daadwerkelijk gespeeld hebt. Hiermee geef je andere leden de ruimte om ook een reservering te kunnen maken.

- Als je, na het maken van een reservering, alsnog niet blijkt te kunnen, annuleer dan je reservering! Hierdoor komt de baan weer beschikbaar voor andere leden. (PS: van deze annulering krijg je dan (nog) geen bevestigingsmail).

 

Op deze manier gaan we ervanuit dat zoveel mogelijk leden weer een keertje kunnen tennissen. Immers, we hebben nog steeds te maken met beperkte mogelijkheden.

We zullen vanuit het bestuur dagelijks kijken hoe het vrij spelen verloopt en of we de nu gemaakte afspraken al dan niet zouden moeten bijstellen c.q. mettertijd kunnen verruimen.

Daarbij rekenen we natuurlijk op de flexibiliteit en coulance van ons allen om het op het park zelf mogelijk en werkbaar te maken.

 

Oftewel, beste leden: we mogen weer!! Zij het voorzichtig en nog vrij beperkt, maar we mogen. Heb oog voor elkaar om het werkbaar te maken, en bovenal: heel veel plezier!!

 

Hartelijke tennisgroet, namens het hele bestuur ,

Jaap van Vliet.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden