Bardienstrooster online s.v.p. invullen voor 1 april 2020

11 maart 2020

Beste leden, 

Vanaf heden staat het nieuwe (bar)dienstrooster online. Het inschrijven op (bar)diensten, of het afkopen daarvan, dient voor 1 april te gebeuren. Bardiensten zijn alleen voor seniorleden (dus niet voor jeugdleden) tot 75 jaar. 

Nieuw dit jaar zijn de tuindiensten, dit seizoen gaan we kijken of er genoeg animo bestaat voor het draaien van een tuindienst i.p.v. een bardienst. We plannen tien tuindiensten van elk twee personen in. Dit willen we doen in het voor- en najaar en deze tuindiensten zullen worden ingedeeld op een dinsdagmiddag of een vrijdagochtend. De tuindiensten kunnen bestaan uit gras maaien, onkruid wieden, blad ruimen, snoeien, etc… 

Wilt u een tuindienst draaien geef u dan snel op want de eerste twintig zullen worden ingedeeld! De groundsman Ron van der Heijde zal met u contact opnemen voor de indeling. 

Omdat je dit jaar kan kiezen voor bardiensten of tuindiensten of een combinatie daarvan, spreken we graag van clubdiensten.Dit jaar krijgen jullie geen nieuwe KNLTB tennispas uitgereikt. De KNLTB heeft de passen vorig jaar namelijk voor 2 jaar afgegeven.

LET OP: Mocht je je clubdienst niet voor 1 april hebben ingevuld dan zal je pas worden geblokkeerd en kan je niet tennissen tot de clubdiensten wel zijn ingevuld of afbetaald (houd er rekening mee dat tussen het invullen van de clubdienst en het deblokkeren van je pas een aantal dagen zit). 

Zoals jullie weten is het inplannen van de diensten, of het afkopen daarvan, een voorwaarde om banen bij TVN te kunnen afhangen. Je hebt daarvoor in totaal per jaar minimaal 2 punten nodig. Elke clubdienst (bar, keuken of tuin) levert je 1 punt op. Verdere informatie over de clubdiensten vind je op onze website.

Clubdiensten inplannen kun je op de website doen na inloggen via "Mijn Club" en dan naar "Diensten". Mocht u vragen hebben of de clubdienst voor €40,- per dienst willen afkopen, kunt u mailen naar [email protected]

Succes en dank!

Nicole Derksen

Barcommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden