CLUKA ballen vliegen weer! SAVE THE DATE

28 juni 2020

Het eerste toernooi dat dit seizoen georganiseerd mag worden: de Clubkampioenschappen! Na een geweldige lustrum editie vorig jaar, zijn we dan ook heel blij dat dit jaar de Cluka door kan gaan en wel van 17 augustus t/m 6 september 2020.  

Door de omstandigheden passen we de vorm aan om zoveel mogelijk leden te laten tennissen. Ook de trainingen laten we door gaan en we blijven erop letten dat het park niet te vol wordt. We delen het toernooi daarom op een andere manier in en rekken de periode uit. De exacte reglementen worden nog opgesteld maar een grote wijziging is dat we alle wedstrijden aan een maximale duur koppelen (muv finale wedstrijden). Er wordt zoveel mogelijk in poules gespeeld, je speelt dus minimaal 2 wedstrijden.

Categorieën: Jeugd groen en geel, A(3-4), B(5), C(6), D(7), E(8-9) en 65+ in de single, dubbel en mix.

De indeling ziet er dan grofweg als volgt uit:

Maandag 17 aug: start Jeugd poule wedstrijden en Senioren Singels

Za-Zo 22-23 aug: uitloop poule wedstrijden, achtste & kwart finales Singel & Jeugd

Maandag 24 aug: start Senioren Dubbel & Mix poule wedstrijden

Za-Zo 29-30 aug:(halve) finales Singel & Jeugd

Za-Zo 05-06 sept:(halve) finales Dubbel & Mix  

Inschrijving Cluka 2020 TVNaarden zal zsm open staan!  

Voor Oranje Rood Cluka wordt nog gezocht naar een geschikte datum, dat wordt waarschijnlijk in de herfstvakantie.  

Reserveer deze data alvast in je agenda. Zodra de inschrijving geopend is, ontvang je weer bericht.   We zijn druk bezig met plannen en activiteiten uit te werken binnen de mogelijkheden en de protocollen. Behalve heel veel tenniswedstrijden komen er weer lekkere hapjes, muziek en weer zo'n leuke (digitale?) pub quiz.

Tot slot een oproep: we zoeken enthousiaste leden die gedurende de drie weken een keertje de helpende hand willen uitsteken. We vragen je niet direct om toe te treden tot de cluka-commissie (mag natuurlijk wel, hardstikke leuk immers), een avondje op de club meehelpen is ook al erg fijn. Als je zin hebt, meldt je even bij onderstaand emailadres. Dank!

Sportieve groet,  

De Clubkampioenschappen Commissie [email protected]  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden