Corona-update: vanaf 15 januari mogen we weer dubbelen én geldt er geen eindtijd meer

14 januari 2022


Beste (ouders van jeugd)leden,

Het kabinet heeft vanavond aangekondigd dat een aantal versoepelingen mogelijk zijn. Sporten buiten mag weer voor iedereen en (bijna) onbeperkt. Onderlinge wedstrijden op de club zijn ook weer toegestaan, nog wel zonder publiek. De horeca blijft gesloten. De versoepelingen gaan zaterdag 15 januari in. Tennissen kan dus weer volop, ook dubbelen mag weer. 

Wat zijn vanaf morgen de regels?

  • Buiten (en binnen) tennissen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd meer, dus we kunnen 's avonds ook weer lekker spelen. In de KNLTBApp hebben we dat meteen weer mogelijk gemaakt!

  • Er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus weer mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.

  • Onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging zijn toegestaan. Zonder publiek. Competities tussen clubs en toernooien zijn niet toegestaan.

  • Ons clubhuis blijft gesloten maar de coffee-to-go mag gewoon. Nicole blijft deze van vrijdag t/m maandag houden van 10.00u tot 13.30u.  • Kleedkamers en douches blijven gesloten, de toiletten zijn via de zijdeur gewoon bereikbaar.

    Lees hier het volledige bericht van KNLTB ober de versoepelingen en geldende maatregelen vanaf zaterdag 15 januari 2022. 

Tot slot: 
We zijn blij dat ons tennispark zich langzaam maar zeker weer meer en meer opent en gaan ervan uit dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Hoe beter we dat doen, hoe eerder gaan we weer naar het normale toe! Alvast dank voor de medewerking!

Bestuur TV Naarden

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032