Inschrijven bardienst voor 1 juli

30 juni 2020


Beste leden,

Vanaf vandaag staat het nieuwe (bar)dienstrooster online. Door de coronacrisis was het clubhuis gesloten en heeft nog niemand bardienst kunnen draaien. Omdat we per 1 juli weer open mogen, heeft het bestuur besloten een nieuw rooster in te plannen. Zo voorkomen we dat het ene lid twee diensten en een ander lid slechts één dienst draait.

We vragen ieder seniorlid tot 70 jaar (corona wetgeving geeft aan dat mensen ouder dan 70 jaar geen vrijwilligerswerk mogen doen) zich op te geven voor één bardienst. Het bardienstrooster is helemaal leeggemaakt. Ook voor de tuindienst en afkoop bar cq. clubdienst dient u dus opnieuw aan te melden. 

Het inschrijven op (bar)diensten, of het afkopen daarvan, dient voor 1 juli te gebeuren. Bardiensten zijn alleen voor seniorleden (dus niet voor jeugdleden) tot 70 jaar.

Nieuw dit jaar zijn de tuindiensten! Dit seizoen gaan we kijken of er genoeg animo bestaat voor het draaien van een tuindienst in plaats van een bardienst. We plannen tien tuindiensten van elk twee personen in. Dit willen we doen in het voor- en najaar, en deze tuindiensten zullen worden ingedeeld op een dinsdagmiddag of een vrijdagochtend. De tuindiensten kunnen bestaan uit gras maaien, onkruid wieden, blad ruimen, snoeien, etc… 

Wil je een tuindienst draaien geef je dan snel op, want alleen de eerste twintig worden ingedeeld! De groundsman Ron van der Heijde zal contact met je opnemen voor de indeling. Omdat je dit jaar kan kiezen voor bardiensten of tuindiensten of een combinatie daarvan, spreken we graag van clubdiensten.

LET OP: Mocht je je clubdienst niet voor 1 juli hebben ingevuld, dan word je pas geblokkeerd en kan je niet tennissen totdat de clubdiensten wel zijn ingevuld of afgekocht (houd er rekening mee dat tussen het invullen van de clubdienst en het deblokkeren van je pas een aantal dagen zit).

Zoals jullie weten is het inplannen van de clubdiensten, of het afkopen daarvan, een voorwaarde om banen bij onze club te kunnen afhangen.

Clubdiensten inplannen doe je via de Clubapp onder de nieuwsberichten bij dienstenplanner. Of op de website, na inloggen via "Mijn Club" en dan naar "Diensten".

Mocht je vragen hebben of de clubdienst voor €40,- per dienst willen afkopen, kan je dit mailen naar [email protected]tennisnaarden.nl

Barcommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden