Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie 2024

23 mei 2024


De aanmelding voor de KNLTB Najaarscompetitie 2024 is weer geopend.

Het aanmelden van je team doet de captain online op https://www.tvnaarden.nl/competitie/competitie-2024/najaarscompetitie/aanmelden-team/Meer informatie vind je bij het inschrijfformulier. Verstuur het uiterlijk 7 juni a.s.!

Incompleet team
Mocht je team incompleet zijn of met veel geblesseerden kampen, laat het ons per mail weten, dan kijken wij hoe we (uiteraard in overleg) eventueel complete teams kunnen maken cq kunnen aanvullen tot tenminste 6 spelers.

Individuele opgave
Zit je nog niet in een vast team maar zou je (als mogelijk) wel graag willen aansluiten bij een bestaand team ├│f willen invallen komende competitie, geef jezelf dan individueel op (als speler of invaller) en geef aan wanneer en voor welke speelsoort je beschikbaar bent.
Doe dit via https://www.tvnaarden.nl/competitie/competitie-2024/najaarscompetitie/aanmelden-individueel/ dan kijken wij wat eventueel mogelijk is.

We verwachten komend najaar weer een groot aantal inschrijvingen. Wellicht is het voor je team een optie om op voorhand al uit te wijken naar andere, relatief rustige categorie├źn zoals de zaterdagavond competitie (HD, DD en GD) of vrijdag overdag (HD, DD en GD).

Spelen in 2 verschillende teams?
Heb je spelers in jouw team die ook bij een ander team meespelen? Geef dit dan even aan op het inschrijfformulier. Er zijn regels verbonden aan het spelen in meerdere teams, zie hiervoor de reglementen in het KNLTB competitiebeleid. We kunnen vooraf dispensatie aanvragen, maar moeten dit dan wel op tijd weten.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres. We zien jullie deelname met belangstelling tegemoet!

Technische Commissie TVN
Erna en Jille

[email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Adres

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032