Inschrijving Ouder-Kind Toernooi 4 november

28 oktober 2018


Beste ouders/ verzorgers,

Hierbij nodigen wij onze jeugdleden uit om met hun (groot)ouders/ familie deel te nemen aan het Ouder-Kind Toernooi op zondagmiddag 4 november a.s., het traditionele en altijd gezellige slottoernooi van het zomerseizoen!

Onder leiding van Trainers en de Jeugdbegeleidingscommissie worden alle deelnemers om 13.00 uur welkom geheten. Er worden vanaf 13.15 uur “stipt” spannende wedstrijden gespeeld op het niveau (kleur) van uw zoon/ dochter, een hele uitdaging voor de ouder/ dubbelpartner van uw zoon/ dochter dus!! 

Voor wie? Voor alle jeugdleden in de kleuren ROOD, ORANJE, GROEN en GEEL, samen met één van de (groot)ouders/broers/zussen/ooms of tantes/buurvrouwen/buurmannen etc, als het maar 17+ is. De volwassen deelnemer hoeft geen lid te zijn van onze vereniging (dus pak je kans!).

De inschrijvingen worden op volgorde van aanmelding verwerkt.  Schrijf dus snel in (uiterlijk woensdag 31 oktober 2018), want vol = vol. Per koppel wordt € 5,- in rekening gebracht.

Inschrijven kan via deze link

Ouders/ aanmelders wordt verzocht aan te geven in welke KLEUR jouw kind speelt. Het is niet mogelijk om op een later tijdstip in het toernooi aan te sluiten. 

Voor de ouders en grootouders en anderen die niet deelnemen: toeschouwers zijn van harte welkom en we sluiten het evenement ongeveer om 15.30 uur af met een prijsuitreiking en een borrel(tje). Om 16 uur vindt namelijk een extra Algemene Ledenvergadering plaats.

Tip:
vergeet niet je tennismaatjes ook te porren om mee te doen met hun ouders! Zo krijgen we spannende poules!
Tot zondag 4 november!

Groet,
Trainers en JBC

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden