Jeugdtrainingen per 29 april weer van start

26 april 2020


Geachte leden, 

In navolging op mijn vorige bericht van 3 april jongstleden, kan ik u vandaag informeren dat de jeugdtrainingen t/m 18 jaar vanaf 29 april a.s. kunnen aanvangen. De jeugd en hun ouders zijn hierover vandaag geïnformeerd. We zijn erg blij dat onze jeugd weer mag trainen.  

Wij verwachten aanstaande week ook het besluit van de gemeente om vrijspelen voor de jeugd t/m 18 jaar wel of niet toe te staan. 

De afgelopen dagen hebben wij veel informatie ontvangen van de KNLTB. Daarnaast vindt er veel afstemming plaats met de andere tennisverenigingen in de regio en met de sportverenigingen op ons park. Gezamenlijk hebben wij ook contact met de gemeente Gooise Meren en volgen er informatiebijeenkomsten. U mag van mij aannemen dat er alles aan wordt gedaan om zo spoedig mogelijk het park op een verantwoorde manier te heropenen. 

Maar helaas is het vandaag nog niet zo ver. Voor nu zijn er een aantal regels waar we ons allemaal strikt aan moeten houden. Zo geldt dat:

  • Kinderen tot nader order nog niet mogen vrij tennissen
  • Volwassenen het park niet mogen betreden
  • Ouders hun kinderen op de parkeerplaats afzetten en het park niet mogen betreden
  • Het clubhuis, inclusief terras, tot nader order gesloten blijft
  • Kinderen van 13 t/m 18 jaar 1,5 meter afstand tot elkaar dienen te houden
  • Iedereen zich dient te houden aan de regels die onze gemeente stelt 

Ouders van kinderen die jeugdlessen hebben ontvangen specifieke instructies. Er zal komende week een protocol worden gecommuniceerd dat voor iedereen zal gelden. De instructies van het protocol zullen gelden boven die van ons huishoudelijk reglement. 

De KNLTB heeft besloten om de voorjaarscompetitie ter verplaatsen tot na de zomervakantie. Er is nog niet besloten of tennistoernooien (clubkampioenschappen of opentoernooien) door mogen gaan. Ik weet dat hierover verschillende uitspraken zijn gedaan, maar het feit is dat het nog niet bekend is. Ook daarover verwachten wij de komende dagen uitsluitsel te krijgen.

Net als u wil ik dolgraag de baan op om te tennissen. Net als u keek ik uit naar de voorjaarscompetitie. En net als u had ik veel zin in toernooitjes en leuke evenementen. Maar helaas kan dat allemaal nu nog niet. De weg terug naar het normaal gaat in stapjes. En hoe lang die weg gaat duren kunnen we op dit moment niet overzien. Wij berichten u zodra er we weer meer weten. 

In de tussentijd vraag ik u met klem om de regels te respecteren en na te leven. 

Tot slot wil ik u vooral veel sterkte blijven wensen in deze moeilijke tijd. Ik begrijp goed dat juist een potje tennis een fijne afleiding zou kunnen zijn. Maar het belangrijkste is dat we allemaal gezond blijven en meewerken om uit deze Coronacrisis te komen. Wij zullen u blijven informeren en hopen op uw betrokkenheid te mogen blijven rekenen. 

Namens het Bestuur,

Jeroen van de Kletersteeg

Voorzitter Tennisvereniging Naarden  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden