Kantine en terras gaan binnenkort weer open

21 juni 2020


Beste leden,

Goed nieuws. Per 1 juli mogen wij onze kantine en het terras weer openen! En zeg nou zelf. Wat is er fijner dan na een uurtje zweten op de tennisbaan weer samen een drankje te kunnen drinken. We zijn ook enorm blij dat we dit binnenkort weer mogen faciliteren.

Als sportkantine moeten we ons gaan houden aan het Protocol Heropening Horeca. Dat betekent strakke richtlijnen voor wat betreft onderling afstand houden (1,5 meter), niet hangen aan de bar, vaste looproutes, van tevoren reserveren, maximum aantal mensen in de kantine enzovoort. De komende dagen zal Nicole Derksen met een groepje vrijwilligers de kantine en het terras zo inrichten dat we aan deze regelgeving kunnen voldoen. Zodra deze corona-spelregels bekend zijn zullen we iedereen hierover informeren.

Helaas zijn deze richtlijnen ook direct een punt van zorg. De boetes voor het niet naleven van het protocol zijn heel hoog. Een overtreding kan onze club al snel een boete opleveren van  €4.000 euro! We hebben vernomen dat er binnen onze gemeente regelmatig en streng wordt gecontroleerd en gehandhaafd. Dat betekent dat we van alle leden straks volledige medewerking vragen in het opvolgen van de richtlijnen. Ook al is het niet altijd even leuk, zo maken we het samen wel mogelijk. En houden we elkaar en óók de club (financieel) gezond!  Mochten we een waarschuwing vanwege overtreding ontvangen, zijn we we helaas genoodzaakt om kantine en terras weer te moeten sluiten.

Ondertussen is de mail van de barcommissie al verzonden. Het dienstenschema is aangepast, oude reserveringen zijn verwijderd en nieuwe clubdiensten kunnen ingepland worden. Graag voor 1 juli. We hopen dat iedereen snel inschrijft, zodat we per 1 juli weer open kunnen. 

Hartelijk dank aan iedereen, voor alle flexibiliteit en medewerking. We kijken uit naar een mooie, sportieve én gezellige zomer.

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden