Organisatietalent gezocht voor het Naarden Open!

03 maart 2023


Organisatietalent gezocht voor het Naarden Open!

Het Naarden Open is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de gezelligste toernooien van de regio! De huidige organisatie heeft na de fantastische edities van 2021 en 2022 helaas besloten te stoppen. Het zou ongelofelijk jammer zijn als de mooie reeks van het Naarden Open onderbroken zou worden. Daarom zoeken we leden die -samen met anderen- het stokje willen overnemen. Het toernooi staat gepland van 8 t/m 16 juli 2023.

Wat wordt er van de organisatie verwacht?
Coördinatie van het toernooi natuurlijk, dus alles wat met inschrijving, planning, indeling en aankleding van het park te maen heeft. Maar vooral een gezonde dosis enthousiasme om samen met anderen een solide toernooi neer te zetten! Een prachtige uitdaging voor een competitieteam, een groep tennisvrienden/vriendinnen of iedereen die TV Naarden en het Naarden Open een warm hart toedraagt.

De nieuwe Naarden Open organisatie zal er natuurlijk niet alleen voor staan. Als Bestuur zullen we jullie steunen, Nicole en Ron zijn er om te helpen, net als diverse andere mensen binnen de club die hebben aangegeven hun steentje te willen bijdragen. En -  last but not least - er liggen draaiboeken! 

Het ontbreekt alleen nog aan een sturende groep die de touwtjes in handen neemt. Die coördineert, plant en organiseert! Voor die groep hebben we dus mensen nodig!
Ben jij/zijn jullie geïnteresseerd of heb je hierover nog vragen? Laat het weten via [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032