Rabobank Clubkas Campagne 2020

29 september 2020Ben je lid van de Rabobank, dan willen we je graag vragen mee te stemmen in de Rabobank Clubkas Campagne. Want jouw stem is geld waard.

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Ook TV Naarden doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Van 5 t/m 25 oktober 2020 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! 


Oproep aan alle leden
Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken! Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en Vechtstreek) stemmen geven aan TV Naarden tijdens de Clubkas Campagne. Ben je lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Breng dan vanaf 5 oktober je stem uit op www.rabobank.nl/clubsupport.

Bedankt voor jouw steun!
Bestuur TV Naarden

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden