Update gevolgen Coronavirus voor TV Naarden

18 maart 2020


Beste leden,

Wij hebben u de afgelopen dagen geïnformeerd dat evenementen en bijeenkomsten zijn geannuleerd en dat sinds afgelopen zondagavond zelfs het gehele park tot en met 6 april is gesloten op afkondiging van de overheid.

Tennisvereniging Naarden heeft in haar vijftigjarig bestaan, voor zover ik weet, niet eerder een dergelijke situatie meegemaakt. Met het bestuur bekijken we de mogelijke consequenties van deze sluiting. Daarbij wegen wij de belangen zorgvuldig af: van onze leden, onze trainers, de medewerkers (groundsman en kantinebeheerder) en de vereniging. Dit doen wij op basis van twee scenario’s. De  sluiting tot en met 6 april en het scenario dat de sluiting langer gaat duren.

Wij overleggen en communiceren over de mogelijke consequenties met alle direct betrokkenen. Wij richten ons daarbij ook nadrukkelijk tot u. Want wij gaan allemaal hinder ondervinden van de afgekondigde maatregelen en tijdelijke sluiting van ons tennispark.

Het spijt ons zeer dat trainingen, evenementen en vrijspelen geen doorgang kunnen vinden. Tegelijkertijd vragen we ook meteen uw begrip, en roepen op tot gezamenlijke acceptatie van de consequenties. Dit is hét moment om met elkaar onze club te steunen en gezond te houden. 

De komende dagen informeren wij u wat de sluiting voor u en/of uw kind(eren) betekent. Dit zal in eerste instantie gaan over de laatste wintertrainingen, de aanvang van de zomertrainingen en ook over de (verlate start van de) voorjaarscompetitie. 

Wij blijven u de komende tijd actief informeren en hopen dat we op uw betrokkenheid mogen rekenen. 

Namens het Bestuur,
Jeroen van de Kletersteeg
Voorzitter Tennisvereniging Naarden  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden