Update inzake Coronavirus

12 maart 2020


Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van vanmiddag, en de gepubliceerde voorschriften van de KNLTB wil ik jullie op de hoogte brengen dat TV Naarden hierin de adviezen van de KNLTB volgt.

Ik kan mij goed voorstellen dat het onderwerp veel vragen oproept. Het bestuur neemt de  aanbevelingen van instanties als RIVM en de KNLTB zeer serieus. Daarom kondigen wij de volgende maatregelen met onmiddellijke ingang aan:

- Alle sportevenementen, toernooien en competitiewedstrijden worden tot en met 31 maart afgelast.
- Alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen en vieringen worden ook geannuleerd.
- Spelers die verschijnselen hebben van hoesten, keelpijn of koorts dienen thuis te blijvenen/of dienen op het eerste verzoek van de trainer het park te verlaten.
 - Verder dienen alle voorschriften die door de regering, het RIVM of de KNLTB zijn aangekondigd in acht te worden genomen.

Concreet betekent dit dat de Klussendag van 14 maart, de AED-cursus van 16 maart, de Nieuwe Leden Clinic van 28 maart en het Openingstoernooi & de Openingsborrel van 29 maart niet doorgaan. Deze worden verplaatst naar nog nader te bepalen data.

- Trainingen en vrijspelen kunnen vooralsnog wel doorgang vinden.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend voor u in de gaten, en brengen u waar nodig op de hoogte. Heeft u vragen of opmerkingen over de getroffen maatregelen dan hoor ik dat graag.

Met sportieve groet,
Jeroen van de Kletersteeg
Voorzitter Tennisvereniging Naarden
Tel: 06 5759 4592
E-mail: [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden