Vanaf 25 september gelden er nieuwe Corona-regels op ons park!

24 september 2021


Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter-regel maar gelden er nog wel enkele regels vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken.  

Wat zeggen deze nieuwe regels?
> Voor leden en andere gasten die binnen in het clubhuis of de sportkantine zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend, is een coronatoegangsbewijs nodig. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook gedaan worden als de persoon in het horecagedeelte plaatsneemt.   

> Bij het afhalen van drankjes/hapjes in het clubhuis of aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig.

> Het is mogelijk om een deel van de sportkantine/horeca af te scheiden van de rest van de ruimte, zodat de sportkantine of het clubhuis gebruikt kan blijven worden ook zonder coronatoegangsbewijs voor bijvoorbeeld toegang tot kleedkamers, toiletten en bestuurskamer. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijk afgescheiden gedeelte voor de horeca zichtbaar moet zijn met bijv. een lint, tape of een plantenbak.  

Lees meer op: De regels vanuit de overheid voor sportverenigingen. 

Dit houdt concreet in voor onze tennisclub:

> Onze wc-ruimte en onze kleedkamers zijn toegankelijk voor iedereen. We leiden de mensen door de zijdeur van de kantine (naar wc's) en de tussendeur naar de kantine (naar kleedkamers) alleen te laten gebruiken voor mensen die naar wc of kleedkamers willen. Door aan het einde van deze gang een blokkade te zetten, is de toegang naar de rest van de kantine vanaf die kant afgesloten.

> De kantine zelf betreedt men via de twee schuifpuien. Dat betekent dat iedereen die in de kantine-ruimte aanwezig is óf alleen maar iets bestelt en weer naar buiten gaat óf daar gaat zitten/staan en een geldige QR code moet kunnen laten zien of een papieren vaccinatiebewijs plus zijn ID tonen. De mensen die bardienst hebben of Nicole of bestuursleden kunnen en zullen hierom vragen. Bij de schuifpuien en IN de kantine bij de blokkade maken we melding dat men voor WC en kleedkamers dient om te lopen.

> Op het terras en langs de baan kan iedereen zich vrij bewegen.

> Bij slecht/koud weer worden mensen die niet gevaccineerd zijn gewezen op de overkapping aan de zijkant van de kantine, om daar hun drankje te drinken/te wachten tot het droog is. En worden de mensen die binnen zijn worden conform punt 4 gecontroleerd.

> ook voor onze leden die vanaf 25 september bardienst hebben geldt: als je niet gevaccineerd bent, kun je je bardienst NIET vervullen. Meld je dan af bij Nicole.

Wat vragen wij van onze leden en bezoekers van onze kantine?

> Kom lekker tennissen en volg de aanwijzingen op in het clubhuis.
> Blijf NIET staan/zitten in onze kantine als je geen geldig vaccinatiebewijs kunt overleggen.
> Toon begrip voor de bardienstmedewerkers en andere mensen die om je vaccinatiebewijs en ID vragen. Zij voeren slechts het beleid uit dat we met elkaar hebben afgesproken.    

Laten we proberen het vanaf 25 september voor iedereen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

Bestuur TV Naarden 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden