Vanaf nu inschrijven voorjaarscompetitie senioren 2019

18 november 2018De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2019 is vanaf nu opengesteld. Inschrijven kan tot 15 december a.s.

Alle TV Naarden teams & individuele spelers worden gevraagd zich aan te melden. Dit kan door invulling van het excel-inschrijfformulier op onze website, te vinden onder het tabje senioren/competitie_inschrijving (link: tennisnaarden.nl/competitie_inschrijving). Let op: deze pagina is alleen zichtbaar en toegankelijk voor onze leden. Inloggen op de website in de "Mijn Club" omgeving is dus noodzakelijk,

De voorjaarscompetitie 2019 bestaat uit 7 wedstrijddagen/avonden gespeeld in de periode april t/m juni. Het competitiegeld bedraagt circa €  37,= per team + de kosten voor de ballen (thuiswedstrijden). Deze bijdrage zal aan het begin van de competitie via een incasso geïncasseerd worden.

De indeling in een klasse geschiedt door de KNLTB op basis van de gemiddelde speelsterkte per team. Een team dat vorig voorjaar kampioen is geworden en opnieuw met (nagenoeg) dezelfde spelers inschrijft wordt ingedeeld in een hogere klasse. Het aanmelden van teams wordt gedaan volgens het competitiebeleid dat door het TVN Bestuur is vastgesteld. 

Het is mogelijk dat niet alle inschrijvingen geaccepteerd kunnen worden. Bovendien is het niet vanzelfsprekend dat een team, dat in de afgelopen najaarscompetitie heeft gespeeld, ook in de komende voorjaarscompetitie weer zal kunnen spelen; een en ander is namelijk afhankelijk van het aantal beschikbare banen. Tevens zal rekening gehouden moeten worden met het aantal banen dat nodig is voor de jeugdteams. De aangeboden instapcompetitie op donderdagavond is uitsluitend voor speelsterkte 8/9 en deze 8/9-teams spelen per avond twee dubbels.

Inschrijving is mogelijk voor de volgende dag(delen):
- donderdagavond (uitsluitend voor speelsterkte 8/9 spelers of speelsters)
- vrijdagavond
- zaterdag
- zondag
- dinsdagmorgen (alleen damesdubbels)

Heb je al een competitieteam dan moet je inschrijving via je team captain geregeld worden! Een captain schrijft een ploeg in met minimaal 6 spelers en geeft tevens 3 namen door van teamleden die uitslagengedelegeerde zijn.

Ieder seniorenlid dat niet door een captain wordt ingeschreven kan zich individueel inschrijven of als reservespeler opgeven.

Inschrijving is simpel en instructies staan ook nader vermeld in het excel document dat te vinden is op de website.

We zien jullie deelname met belangstelling tegemoet!
Voor vragen graag even een mailtje sturen naar:  [email protected]

De Technische Commissie Senioren
Erna van Dijk,  Eric Bezoen,  Leo Melchers

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden