Zaterdag 15 december laatste dag inschrijving Voorjaarscompetitie Jeugd

14 december 2018


Tot uiterlijk morgen - zaterdag 15 december kunt u uw zoon/ dochter inschrijven voor deelname aan de voorjaarscompetitie JEUGD.

U geeft uw zoon/ dochter op voor de Voorjaarscompetitie 2019 in ROOD (*)/ ORANJE (*)/ GROEN (zondagochtend)/ GEEL (zondag) via onderstaande link.

Voor de leeftijdsgrenzen verwijzen wij u naar de website of http://www.tenniskids.nl. Balvaardigen komen niet in aanmerking voor de competitie. De trainers bepalen na uw aanmelding in welke kleur uw zoon/ dochter het beste kan worden ingedeeld (op basis van niveau en de leeftijd). Er zullen teams van tenminste zes spelers worden samengesteld.
Indien het aantal aanmeldingen groter is dan de capaciteit krijgen jeugdleden die training volgen voorrang. 


LET OP: Wat worden de speeldagen?

De Voorjaarscompetitie GROEN en GEEL 2019 bestaat uit 7 wedstrijddagen op 7, 14 en 21 april, op 12, 19 en 26 mei en op 2 juni 2019. Voor de RODE en de ORANJE teams is de wedstrijddag nog niet bekend. De Knltb heeft aangegeven deze vanaf 2019 ook op de hiervoor genoemde zondagochtenden te willen organiseren, maar wegens onvoldoende baancapaciteit past bij een aantal verenigingen in onze regio niet. Medio december hebben wij overleg met de KNLTB en de regioverenigingen om:
 1. Of een regio-competitie ROOD en ORANJE in dezelfde competitieweken te organiseren op vrijdagmiddag van 16.00 – 18.00 uur
 2. Of de competitie (toch) op zondagochtend te organiseren met een geringer aantal “thuiswedstrijden”. Wij verzoeken u toch al in te schrijven om de omvang van het aantal teams te kunnen bepalen.
 

Deelname aan de jeugdcompetitie kost onveranderd € 15,- per deelnemer, ter dekking van de kosten voor inschrijving bij KNLTB, de ballen en het gebruik van een competitieshirt.

U hoeft geen incasso af te geven; het inschrijfgeld zal per team worden ingezameld door de teamcaptain en worden voldaan bij uitgifte van wedstrijdformulieren, ballen en competitieshirts.

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie Jeugd 2019 is vanaf nu opengesteld en sluit op zaterdag 15 december 2018. Inschrijven kan via deze link naar het form: https://goo.gl/forms/CmDLvrA5F0aKbKIK2


Vragen? Graag even een mailtje sturen naar: [email protected] (graag vermelding voor- én achternaam kind + KLEUR in het onderwerp)

Hou de mail en de club.app in de gaten voor meer  informatie over de indeling van de competitieteams en de speeldagen voor rood/ oranje. U kunt de Knltb.clubapp downloaden in de appstore en aanmelden met uw bondsnummer/ het bondsnummer van uw zoon/ dochter.

Namens de Jeugdbegeleidingscommissie (JBC):

Jaap Willem Kuit (bestuurslid jeugd)
Meinhart Lingbeek/ Myra Noll (GEEL)
Corinne Lemans (GROEN)
Barbara Witvoet (ROOD en ORANJE)
Vacature (ROOD)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden