Jeugdcompetitie


De jeugdafdeling van TV Naarden neemt met een groot aantal teams deel aan de (KNLTB-) competitie.

Voor- en najaarscompetitie KNLTB: groen en geel op zondag, rood en oranje op vrijdag.

De officiële KNLTB Voorjaarscompetitie & KNLTB Najaarscompetitie groen & geel worden gespeeld op ons eigen sportpark én de sportparken van andere verenigingen in de omgeving binnen het KNLTB District. Bij de landelijke competitie kan dat ook bij verenigingen verder het land in zijn.

Voor de rode en oranje competitie wordt in de regio een competitie opgezet. De coördinatie van deze competities loopt via de JeugdBegeleidingsCommissie  (JBC) van TV Naarden, maar kan zeker voor de rode en oranje jeugd niet zonder inzet van een aantal ouders. Voor alle rode, oranje, groene en gele teams worden teamcoaches (ouders) ingezet.

Informatiebijeenkomst aanvoerders en begeleiders

Net als in voorgaande jaren wordt er een informatiebijeenkomst gehouden voor de aanvoerders van de competitieteams en de begeleiders van de jeugdteams. Deze bijeenkomst vindt plaats in ons clubgebouw.

Tijdens deze bijeenkomst worden de indeling voor de competitie gegeven en worden de informatiebrieven, de competitieformulieren en de wedstrijdballen uitgedeeld. Tevens dient dan het inschrijfgeld en het geld voor de ballen contant te worden voldaan. Bij deze een dringend verzoek om hierbij aanwezig te zijn. Bij verhindering graag een teamgenoot hierbij aanwezig laten zijn.

Uitslagen verwerken via ServIT bij de KNLTB

Met de invoering van het MijnKNLTB systeem bij de KNTLB wordt er met de functie 'uitslagengedelegeerde' gewerkt. Deze uitslagengedelegeerde is (via de ledenadministratie van TV Naarden) gemachtigd om de uitslagen van de competitie te verwerken. In principe zullen alle aanvoerders/teamcaptains van de verschillende teams uitslagen kunnen verwerken.

Je kunt in het MijnKNLTB-systeem komen door in te loggen op je http://www.mijnknltb.nl account. Vraag dan een wachtwoord aan (duurt enige dagen). Als 'uitslagengedelegeerde' bent heb je hier ook de mogelijkheid om in te loggen. Het verwerken van de uitslagen in MijnKNLTB gaat anders dan in voorgaande jaren. In de handleiding van de KNLTB staat precies beschreven hoe het verwerken van de standen in zijn werk gaat.

Meer informatie over Tenniskids

Kijk op de site van de Tenniskids WorldTour voorjaarscompetitie voor meer informatie over de groene jeugd op zondagochtend, en de rode en oranjejeugd op vrijdagmiddag .

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Adres

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032