Over TV Naarden


Welkom op onze mooie tennisclub!

Tennisvereniging Naarden (TV Naarden) is in 1969 opgericht, en staat bekend als een gezellige vereniging met een mooie balans tussen recreatief en prestatief tennis. Wij zijn een vereniging met een sterk gezinsprofiel; 36% van onze leden zijn jeugdleden en 45% van de leden maken onderdeel uit van een groter tennisgezin. Kortom, op onze vereniging is tennis een echte familiesport.

Op sportpark Naarden beschikt onze vereniging over 10 verlichte (LED) banen (2 smashcourt en 8 gravelbanen) en een gezellig clubhuis met groot terras. Het park is goed bereikbaar. De vereniging draait hoofdzakelijk op vrijwilligers.

TV Naarden biedt haar leden de mogelijkheid deel te nemen aan de door de tennisbond (KNLTB) georganiseerde landelijke of districtscompetitie. Ook worden er vele gezellige recreatieve activiteiten georganiseerd zoals de wekelijkse toss, diverse toernooien, clubkampioenschappen, de Naarden Open en een eigen interne Wintercup. Ook zijn we trots op onze zeer professionele en enthousiaste trainersgroep, die allen beschikken over de benodigde licenties.

Een rookvrije vereniging

Sinds 1 september 2018 is TV Naarden geheel rookvrij. Onze tennisvereniging is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.  


 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Adres

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032