Seniorentennis

 

Welkom op de pagina met uitleg wat er allemaal voor seniorleden te doen is en wat er allemaal bij onze vereniging wordt georganiseerd.

We tellen ongeveer 650 senioren leden. Onze vereniging wordt gekenmerkt door termen als ‘familie’ en ‘gezelligheid’, minder als ‘super prestatief’. Dat klopt natuurlijk, maar dat wil niet zeggen dat er geen animo is voor jezelf verbeteren, mooie resultaten neerzetten en deelnemen aan competities en toernooien. In termen van ratings kan je stellen dat we alles hebben van 4 (hoge-3) tot 9.

Ik wil je graag meenemen in een rondje langs de senioren aangelegenheden. Het geeft je in een oogopslag een idee over waar we ons op richten, wat we belangrijk en met name ook leuk vinden. Wil je meer weten, neem contact met me op of met een van de vrijwilligers die een commissie onder zijn/haar hoede heeft.

Nieuwe Leden

Uiteraard verwelkomen we graag nieuwe leden, en hopen dat zij zich snel thuis voelen en herkennen in de sfeer van onze vereniging. Om de eerste kennismaking een beetje makkelijker te maken zijn nieuwe leden uitgenodigd voor een speciaal welkomstuurtje voorafgaande aan de seizoensopening. Ook organiseren wij voor de zomer een speciale speel-(“toss”)avond voor eerste en tweede jaarsleden.

Lessen en Training

Ons trainersgilde, bestaande uit Ingeborg Vonk, Theo Gorter en Sebas van Heusden, verzorgt lessen en trainingen op jouw maat. Zowel in groepsverband als individueel. Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor een trainingsblok. Dit geschiedt door een attendering per mail aan alle leden.

Competitie(s)

We spelen in diverse vormen zowel de Voorjaarscompetitie als de Najaarscompetitie. Met teams op de dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Hierbij geeft de donderdagavond competitie de kans aan beginnende leden om de eerste wedstrijden te spelen alsmede ook aan 8 en 9 niveau. De vrijdagavond is inmiddels zeer populair geworden, en is voor ons de competitie variant waarmee we diverse teams de gelegenheid willen geven kennis te maken met wedstrijdspel. Daarom hanteren we hier een roulatiesysteem voor deelname.

De dinsdag, zaterdag en zondag zijn de welbekende varianten, die al sinds jaar en dag in gebruik zijn. Zo ook bij ons. En bij de indeling van de teams houden we iets meer rekening met spelniveau en ervaring.

Je snapt dat we graag onze tegenstanders ontvangen, graag naar hen toe gaan, maar ook dat we ook altijd graag willen winnen…!

Clubkampioenschappen

Elk jaar vinden de traditionele gevechten om de felbegeerde beker(s) plaats. In een drietal categorien, verdeeld naar speelsterkte conform de KNLTB rating. De winnares en winnaar van de A-categorie mogen zich voor een heel jaar clubkampioen(e) noemen. Een eer waar je voor wilt strijden, toch?

We hebben de Cluka gesplits in een gedeelte voor de zomervakantie en een deel erna. Dit om iedereen de gelegenheid te geven aan zowel enkel-, dubbel- als gemengd dubbel spel mee te doen zonder helemaal overvoerd te worden met (te) veel partijen.

Naarden Open

En last but not least ons externe toernooi. Elk jaar weer willen we hier graag ons visitekaartje geven aan al onze gasten van andere verenigingen en er een week van maken die bij een ieder naar meer of naar nog een keer smaakt. Elk jaar met een ander thema en bomvol culinaire, sportieve en sociale prestaties. Traditioneel vindt ons toernooi plaats in kalenderweek-28.

We mogen natuurlijk onze diverse Evenementen niet vergeten, zoals bijvoorbeeld Ladies night, Echtparentoernooi, Ouder-Kind dag, rating-toss zoals 3456 en de Wintercup. De evenementen worden aangestuurd vanuit een andere bestuursfunctie.

Tot slot wil ik graag benadrukken dat alle activiteiten mogelijk worden gemaakt door vele vrijwilligers die vanuit een aantal commissies vele handen ineen slaan en er dus licht of op zijn minst iets lichter werk maken. Ook vanaf deze plaats een welgemeend dank-jullie-wel.

Waarbij een nauwe afstemming met de Jeugdcommissie zowel onontbeerlijk als inspirerend is.

Tot  op de baan!

Vragen graag richten aan Jaap van Vliet, [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden