Seniorentennis

TV Naarden telt ongeveer 650 leden van 18 jaar en ouder, de senioren. Onze vereniging wordt gekenmerkt door termen als ‘familie’ en ‘gezelligheid’, minder als ‘super prestatief’. Dat wil niet zeggen dat er geen animo of ruimte is om jezelf te verbeteren, mooie resultaten neer te zetten of deel te nemen aan competities en toernooien.

In termen van ratings kan je stellen dat TV Naarden alles in huis heeft, van hoge “3-tjes” tot enthousiaste 9’s.We nemen je graag mee in een rondje langs de senioren aangelegenheden. Het geeft een beeld over waar we ons op richten, wat we belangrijk maar ook wat we leuk vinden. Wil je meer weten, neem dan contact op met het Bestuur of één van de vrijwilligers die een commissie onder zijn of haar hoede heeft.

Nieuwe leden
Uiteraard verwelkomen we graag nieuwe leden en hopen dat zij zich snel thuis voelen en zich herkennen in maar ook bijdragen aan de sfeer en het karakter van onze vereniging. Om de eerste kennismaking een beetje makkelijker te maken zijn nieuwe leden uitgenodigd voor een speciaal welkomstuurtje voorafgaande aan de seizoensopening. Ook organiseren wij een speciale speel-(“toss”)avond voor leden die korter dan twee jaar lid zijn.

Lessen en training
Ons enthousiaste trainersgilde verzorgt lessen en trainingen op maat en alle niveau’s. Zowel in groepsverband als individueel. Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor een trainingsblok, waar de leden per e-mail over geïnformeerd zullen worden. 

Competitie(s)
In diverse vormen wordt zowel aan de Voorjaarscompetitie als de Najaarscompetitie deelgenomen, met teams op de dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De competitie op donderdagavond is vooral als kennismaking voor beginnende leden alsmede voor senioren met speelsterkte 8 en 9. De competitie op vrijdagavond is de afgelopen jaren zeer populair geworden, en is voor ons de competitie variant waarmee we diverse teams de gelegenheid willen geven kennis te maken met wedstrijdspel. De dinsdag, zaterdag en zondag zijn de welbekende varianten, die al sinds jaar en dag bij ons in gebruik zijn. Bij de indeling van de teams houden we iets meer rekening met spelniveau en ervaring.

We ervaren een steeds groter enthousiasme bij onze leden om deel te nemen aan de competitie. Meer dan dat we zelf op ons park met onze banen kunnen faciliteren. Daarom hebben we sinds enkele jaren afspraken met verenigingen in de regio over het huren van extra banen, waardoor we vooralsnog gelukkig nog steeds invulling kunnen geven aan de toegenomen vraag om competitie te spelen. 

Clubkampioenschappen (Cluka)
Elk jaar vinden natuurlijk de traditionele gevechten om de felbegeerde bekers plaats. In een aantal categorieën, verdeeld naar speelsterkte conform de KNLTB rating. De winnares en winnaar van de A-categorie mogen zich voor een heel jaar clubkampioen(e) noemen. De Cluka vindt traditioneel plaats na de zomervakantie en voor de start van de Najaarscompetitie.

Naarden Open
Naast de Clubkampioenschappen organiseren we jaarlijks ook ons “externe” toernooi, de Naarden Open. Ons visitekaartje aan alle tennisliefhebbers van onze eigen club én clubs uit de regio, waarbij we elk jaar voor een ander thema kiezen. Een week vol sportieve, sociale en culinaire invullingen. De Naarden Open vindt traditioneel plaats in kalenderweek 28.

Evenementen
Naast bovenstaande wordt door het jaar heen een veelheid aan evenementen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de Ladies Night, het Echtparentoernooi, de Ouder-Kind Dag, de ratingtoss zoals het 3456 Toernooi en de Winter Cup. Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door de enorme hoeveelheid enthousiaste vrijwilligers die vanuit verschillende commissies de handen ineen slaan om van elk evenement, toernooi of activiteit een succes te maken. Deze vrijwilligers staan symbool voor het bruisende en familiaire karakter van TV Naarden.

Eventuele vragen kunt u richten aan 
[email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Adres

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032