Trainen bij TV Naarden

TV Naarden vindt het belangrijk dat de leden kunnen lessen bij professionele, gekwalificeerde trainers. We zijn dan ook trots op ons trainersgilde, bestaande uit Ingeborg Vonk, Jeroen van den Heuvel, Roelof Pijpers, Robin Lammertse en Sjoerd Reeskamp, die trainingen verzorgen op jouw maat. Zowel in groepsverband als individueel.

Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om in te schrijven voor een trainingsblok. Hiervoor ontvangen alle leden een e-mail met benodigde informatie en inschrijflink. 

Mocht je les willen nemen en je niet hebben aangemeld voor de zomer- of de wintertraining vraag dan naar de mogelijkheden bij een van de trainers. 

Kennismaking met de trainers

Ingeborg Vonk

Mijn naam is Ingeborg Vonk. 

Ik zal wat over mijzelf vertellen. Ik ben 49 jaar, woon in Loosdrecht en we hebben een zoon Max die 19 jaar is en studeert. Ik geef al een aantal jaren les met veel plezier op Naarden. Mijn passie is sport. Tennis staat op nummer 1. Ik ben begonnen toen ik 7 jaar oud was, maar hardlopen en fitness vind ik ook heerlijk om te doen. Ik ken TV Naarden nog steeds als een gezellige, enthousiaste club, ik heb in mijn tienerjaren verschillende finales bij jullie gespeeld (categorie 3) op baan 1. Toen was het ook altijd al erg druk en gezellig. Na mijn middelbare schoolopleiding HAVO waren er twee opties. Of de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) opleiding volgen of de tennisopleiding bij de KNLTB. Tot op heden heb ik er geen spijt dat ik voor het laatste gekozen heb.

Na een jaar fulltime voor het Melkhuisje te hebben gespeeld bij Ron Timmermans, ben ik mij gaan toeleggen op mijn tennisopleiding (1989-1990). De uitdaging van wedstrijdtennis op hoog niveau, zowel nationaal als internationaal, en het lesgeven vind ik nog steeds een uitstekende combinatie.

Vele malen ben ik geselecteerd in landelijke veteranen teams door de tennisbond en heb ik meegedaan aan Europese- en Wereldkampioenschappen. Ik ben meerdere malen Nederlands kampioen geweest, heb een bronzen plak op het WK behaald in de Mix en 4x zilver op het EK landenteams. 

Ik geef nu 32 jaar les, nog steeds met veel passie en positiviteit, zowel aan kinderen als aan volwassenen. Hierbij heb ik plezier, sportiviteit, discipline en weerbaarheid hoog in het vaandel staan. Prestatie komt, eventueel, op de tweede plaats. Ieder op z’n eigen niveau.

Graag tot ziens op de vereniging.

 

Jeroen van den Heuvel

Jeroen van den Heuvel (eigenaar van Tennisschool Jeroen van den Heuvel) is een gepassioneerd tennisser en heeft een aantal jaren in de top 50 van Nederland meegespeeld. Hij is in het bezit van de KNLTB licenties A/B/C. De afgelopen jaren is Jeroen als hoofdtrainer werkzaam geweest bij diverse verenigingen in het Gooi. Verder is hij gedurende 3 jaar als hoofdcoach betrokken geweest bij het Hilverheide eredivisie team met topspelers als Martin Verkerk,Michaela Krajicek en Peter Wessels. Het team van Hilverheide is onder leiding van Jeroen 2 keer landskampioen geworden.

 

Sjoerd Reeskamp

Ik ben Sjoerd Reeskamp. 30 jaar en woonachtig in Amsterdam. Geboren en getogen in Naarden en vindt het daarom een extra leuke uitdaging om op T.V. Naarden les te gaan geven. Tennis is de mooiste sport die er is en het lijkt mij leuk om mijn passie en kennis met jullie te gaan delen. Naast het lesgeven speel ik zelf competitie en toernooien. De combinatie tussen veel leren en plezier hebben vind ik erg belangrijk.Reeds in bezit van mijn A en B licentie.  Ik hoop jullie snel op de baan tegen te komen!

 


Roelof Pijpers


Ik ben opgegroeid in Abcoude, een dorp net onder Amsterdam. Na in Abcoude de basisschool te hebben voltooid, ben ik  naar het Ignatius Gymnasium in Amsterdam gegaan. Hier heb ik in zes leuke jaren mijn gymnasium diploma gehaald. Na een (zo vond ik zelf) verdiende lange vakantie ben ik in september 2010 begonnen aan een opleiding Economie en Bedrijfskunde op de Universiteit van Amsterdam, tegelijk met de opleiding tot tennistrainer A . 

Op mijn 7de ben ik begonnen met tennissen en heb ik van jongs af aan lessen gehad van Jeroen van den Heuvel. Naast tennis heb ik tot mijn 14de gevoetbald. Vanaf mijn 15de heb ik ook meegedaan aan de tenniskampen die in de zomer door Jeroen worden georganiseerd, waarbij ik vanaf mijn 16de meer en meer als begeleider en trainer heb meegeholpen om de kampen elk jaar weer tot een groot succes te maken.  Tijdens deze weken was het  Jeroen opgevallen dat ik naast veel plezier ook de kwaliteiten uitstraalde en toonde om goed les te kunnen geven. Vanaf 2008 heb ik een plekje in de commissie van het open jeugd toernooi in Abcoude,  die elk jaar met veel plezier het open jeugd toernooi organiseert. Dit allemaal zorgde ervoor dat Jeroen mij in 2010 benaderde of ik het niet leuk zou vinden om de tennisopleiding bij de KNLTB te volgen. De afgelopen jaren heb ik lesgegeven op clubs als Abcoude, HLTC ’t Melkhuisje en Shot Zeist

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032