Jeugdtennis

Welkom op de pagina voor Jeugdtennis bij Tennisvereniging Naarden.

TV Naarden heeft traditioneel een grote jeugdafdeling. In seizoen 2020 hebben we 350 jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar en drie jeugdtrainers.

Jeugdbegeleidingscommissie (JBC)
De JBC bestaat uit zes of zeven seniorleden en zorgt voor de organisatie van alle activiteiten voor de jeugd en voor de begeleiding van jeugdleden. Jaarlijks wordt een activiteitenkalender opgesteld met daarin de planning van de evenementen voor het komende seizoen. De JBC is betrokken bij de inschrijving en indeling van competitieteams (voorjaars- en najaarscompetitie) en in goed overleg met de coördinator jeugdtrainingen (Theo Gorter) de samenstelling van de Jeugdselectie. De JBC verzorgt ook de afstemming met de trainers over de
opleiding en begeleiding van de jeugd. De JBC komt zes tot acht maal per jaar bijeen en overlegt met de jeugdtrainers.

De Jeugd BegeleidingsCommissie bestaat in 2020 uit:
- Jaap Willem Kuit (Bestuurslid voor de Jeugd)
- Meinhart Lingbeek (Junioren A en B, voorheen geel)
- Corinne Lemans (groen)
- Barbara Witvoet (rood/ oranje)
- Fanny Gelissen (rood/ oranje)
- Vacature (organisatie)

Wil je meer weten, of in aanmerking komen voor de vacature (alle hulp is welkom) mail aan [email protected].

Jeugdbestuur TVN
TV Naarden heeft vanaf januari 2015 weer een Jeugdbestuur samengesteld. Het jeugdbestuur bestaat uit 4 tot 6 oudere jeugdleden van 13 tot en met 17 jaar. Zij helpen bij de organisatie van activiteiten voor de jeugd, hebben inspraak in de activiteiten en besluiten van de JBC en organiseren zelfstandig een aantal activiteiten zoals hét Middelbare scholierentoernooi en een
Jeugdskitoernooi.

Het bestuur komt zes maal per jaar bijeen voor overleg over activiteiten en overleg met het bestuurslid jeugd.

Het Jeugdbestuur bestaat uit:
- Max Snijders (voorzitter)
- Tom Wouda
- Nina Moll
- Nienke Kuit
- Stijn van de Kletersteeg
- Thom Snijders

Het jeugdbestuur staat open voor alle ideeën en reacties en is te bereiken op
[email protected].

Jeugdactiviteiten
TV Naarden organiseert veel voor de jeugd. Natuurlijk is er de mogelijkheid in de zomer en de winter te trainen, in een lesgroep met 4 tot 8 jeugdleden door een van onze ervaren jeugdtrainers (zie jeugdtrainingen). Daarnaast doen veel van onze jeugdleden mee met de voorjaars- en of najaarscompetitie (zie jeugdcompetitie).

Jaarlijks organiseren we het openingstoernooi (eind maart/ begin april) en een ouderkindtoernooi (najaar) voor alle jeugdleden. Ook zijn er jaarlijks activiteiten voor specifieke doelgroepen.

Voor de 9-12 jarigen wordt er elke maand een jeugdtossmiddag (vanaf april) georganiseerd. Onder begeleiding van oudere jeugdleden worden wedstrijdjes en spelletjes georganiseerd. Aankondiging via de clubapp, aanmelding niet nodig.
Voor de middelbare scholieren is er een winteractiviteit en vlak voor de zomervakantie een middelbare scholierentoernooi, waar ook introducees van harte welkom zijn.

Tenslotte stimuleren wij onze jeugdleden om vooral deel te nemen aan leuke toernooien zoals de Naarden Open Jeugd, onze jaarlijkse Clubkampioenschappen, maar ook aan open toernooien van tennisverenigingen in onze regio!

Wil je jeugdlid worden bij TV Naarden? Klik dan op lidmaatschap en meld je aan via onze ledenadministratie. Je bent van harte welkom!