Jeugdtennis

Welkom op de pagina voor Jeugdtennis bij Tennisvereniging Naarden.
TV Naarden heeft traditioneel een grote jeugdafdeling. Op dit moment hebben we 350 jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar en vijf jeugdtrainers.

Jeugdbegeleidingscommissie (JBC)
De JBC bestaat uit ca. zes seniorleden en zorgt voor de organisatie van alle activiteiten voor de jeugd en voor de begeleiding van jeugdleden. Jaarlijks wordt een activiteitenkalender opgesteld met daarin de planning van de evenementen voor het komende seizoen. De JBC is betrokken bij de inschrijving en indeling van competitieteams (voorjaars- en najaarscompetitie). De trainers maken de indeling van de trainingen en de selectie, en vragen daarbij eventueel advies aan de JBC. De JBC komt zes tot acht maal per jaar bijeen. 

De Jeugd Begeleidingscommissie bestaat in 2021 uit:
- Corinne Lemans (Junioren A en B)
- Barbara Witvoet (Groen)
- Fanny Gelissen (Oranje)
- vacature (Rood en organisatie)
- Ingrid Oude Wolbers (Bestuurslid Jeugd)

Wil je meer weten, of ben je geïnteresseerd in de vacature (alle hulp is welkom) mail aan [email protected].

Jeugdbestuur TVNaarden
TV Naarden heeft vanaf januari 2015 weer een Jeugdbestuur samengesteld. Het jeugdbestuur bestaat uit 4 tot 6 oudere jeugdleden van 13 tot en met 17 jaar. Zij helpen bij de organisatie van activiteiten voor de jeugd, hebben inspraak in de activiteiten en besluiten van de JBC en organiseren zelfstandig een aantal activiteiten zoals hét Middelbare scholierentoernooi en eenJeugdskitoernooi.Het bestuur komt zes maal per jaar bijeen voor overleg over activiteiten en overleg met het bestuurslid jeugd.

Het Jeugdbestuur bestaat uit:
- Nienke Kuit (voorzitter)
- Tom Wouda
- Nina Moll
- Stijn van de Kletersteeg
- Thom Snijders
 -Juliet Jager
- Indy Hollestelle

Het jeugdbestuur staat open voor alle ideeën en reacties en is te bereiken op [email protected].

Jeugdactiviteiten
TV Naarden organiseert veel voor de jeugd. Natuurlijk is er de mogelijkheid in de zomer en de winter te trainen, in een lesgroep met 4 tot 8 jeugdleden door een van onze ervaren jeugdtrainers (zie jeugdtrainingen). Daarnaast doen veel van onze jeugdleden mee met de voorjaars- en of najaarscompetitie (zie jeugdcompetitie).

Jaarlijks organiseren we het openingstoernooi (eind maart/ begin april) en een ouderkindtoernooi (najaar) voor alle jeugdleden. Ook zijn er jaarlijks activiteiten voor specifieke doelgroepen.Voor de 9-12 jarigen wordt er elke maand een jeugdtossmiddag (vanaf april) georganiseerd. Onder begeleiding van oudere jeugdleden worden wedstrijdjes en spelletjes georganiseerd. Aankondiging via de clubapp, aanmelding niet nodig.

Voor de middelbare scholieren is er een winteractiviteit en vlak voor de zomervakantie een middelbare scholierentoernooi, waar ook introducees van harte welkom zijn.Tenslotte stimuleren wij onze jeugdleden om vooral deel te nemen aan leuke toernooien zoals de Naarden Open Jeugd, onze jaarlijkse Clubkampioenschappen, maar ook aan open toernooien van tennisverenigingen in onze regio!

Wil je jeugdlid worden bij TV Naarden? Klik dan op lidmaatschap en meld je aan via onze ledenadministratie. Je bent van harte welkom!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Adres

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032