Trainen bij TV Naarden

 

TV Naarden vindt het belangrijk dat de leden kunnen lessen bij professionele, gekwalificeerde trainers. We zijn dan ook trots op ons trainersgilde, bestaande uit Ingeborg Vonk, Theo Gorter, Sebas van Heusden en Henk de Vries, die trainingen verzorgen op jouw maat. Zowel in groepsverband als individueel.

Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om in te schrijven voor een trainingsblok. Hiervoor ontvangen alle leden een e-mail met benodigde informatie en inschrijflink. 

Mocht je les willen nemen en je niet hebben aangemeld voor de zomer- of de wintertraining vraag dan naar de mogelijkheden bij de coördinatoren of spreek een van de trainers aan. 

Theo Gorter Coordinator jeugdtraining 06 - 5083 5612 [email protected]
Ingeborg Vonk Coordinator seniorentraining 06 - 1897 1385 [email protected]
Sebastiaan van Heusden   06 - 5153 9425 [email protected]
 
Kennismaking met de trainers


Theo Gorter


Sinds 1 april 2016 werk ik bij TV Naarden in de functie van jeugdcoördinator.

Mijn aanstelling als jeugdcoördinator geeft mij de mogelijkheid om met mijn ruime ervaring en kennis,  als tennisleraar / coach en speler, het niveau van de jonge spelers van TV Naarden naar een hoger plan te tillen.  Ik ben een gediplomeerde KNLTB trainer met een A, B licentie en aanvullend tenniskids 1,2 en 3.

Terug kijkend op mijn tenniscarrière mag ik mij zeer gelukkig prijzen met de vele mooie en succesvolle momenten die ik heb mogen mee maken als speler. Van Nederlands jeugdkampioen tot nationaal kampioen, van het junioren Davis Cup team tot het grote Davis cup team, van internationale jeugdtoernooien tot deelname aan Wimbledon ( jeugd ).

Na al deze talloze mooie en succesvolle momenten heb ik het tennis niet losgelaten maar ben mij gaan toeleggen op het geven van tennisles en coachen van volwassen en de jeugd. Ik doe dit nu ruim dertig jaar met heel veel plezier en toewijding.

Ik ben gedurende het jaar veel aanwezig en ook beschikbaar voor privélessen overdag. Mocht u vragen of informatie willen hebben over trainingen of andere vragen aangaande trainingsactiviteiten dan kunt u mij altijd even aanspreken.


Ingeborg Vonk

Mijn naam is Ingeborg Vonk. Sinds 2017 geef ik op woensdagavond les aan een aantal groepen senioren leden. Ook verzorg ik een aantal jeugdtrainingen.

Ik zal wat over mijzelf vertellen. Ik ben 45 jaar, woon in Loosdrecht en we hebben een zoon Max die 15 jaar is. Mijn passie is sport. Tennis staat op nummer 1. Ik ben begonnen toen ik 7 jaar oud was, maar hardlopen en fitness vind ik ook heerlijk om te doen. Ik ken TV Naarden, want ik heb vroeger verschillende finales bij jullie gespeeld (categorie 3) op baan 1. Toen was het ook altijd al druk en gezellig bij TV Naarden! Na mijn middelbare schoolopleiding HAVO waren er twee opties. Of de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) opleiding volgen of de tennisopleiding bij de KNLTB. Tot op heden heb ik er geen spijt dat ik voor het laatste gekozen heb.

Na een jaar fulltime voor het Melkhuisje te hebben gespeeld bij Ron Timmermans, ben ik mij gaan toeleggen op mijn tennisopleiding (1989-1990). De uitdaging van wedstrijdtennis op hoog niveau, zowel nationaal, als internationaal en het lesgeven vind ik nog steeds een uitstekende combinatie.

Vele malen ben ik geselecteerd in landelijke teams door de tennisbond en heb ik meegedaan aan Europese- en Wereldkampioenschappen. Ik ben meerdere malen Nederlands kampioen geweest, heb een bronzen plak op het WK behaald en drie maal zilver op het EK. Door deze successen sta ik nog steeds op niveau 2 in de single en 3 in de dubbel op de wedstrijdpas.

Ik geef nu 28 jaar les, nog steeds met veel passie en positiviteit, zowel aan kinderen (ik heb tenniskids 1,2 en 3) als aan volwassenen. Hierbij heb ik plezier, sportiviteit, discipline en weerbaarheid hoog in het vaandel staan. Prestatie komt, eventueel, op de tweede plaats. Ieder op z’n eigen niveau.

Graag tot ziens op de vereniging.


Sebas van Heusden

Ik ben Sebas van Heusden, 32 jaar oud en sinds 2010 werkzaam als tennistrainer. Ik zal in het kort mijn visie op het lesgeven uiteen zetten.

Wat ik erg belangrijk vind is het motiveren van mijn leerlingen. Ik probeer dit te bereiken door met enthousiasme en veel energie mijn les te geven. De zoektocht naar hoe ik mijn leerlingen beter kan maken, maakt voor mij het lesgeven uitdagend. Niet iedereen is hetzelfde en er zal gezocht moeten worden naar de ideale manier om iemand optimaal te laten presteren en daarbij het plezier te laten behouden.

Tijdens de les werk ik altijd toe naar een overeengekomen doel. Aanwijzingen geef ik zowel in groepsverband als individueel. Op deze manier hoop ik iedereen aan het einde van de les naar het uiteindelijke doel gebracht te hebben. Door vervolgens de resultaten vast te leggen krijg ik voor mijzelf een duidelijk beeld van het leerproces. Dit zal de toekomstige lessen ten goede komen en uiteindelijk aan het einde van de lessenreeks tot het gewenste resultaat leiden.

Ik hoop jullie snel op de baan te zien!

Lesvoorwaarden winter JEUGD 2019-2020.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden