Trainen bij TV Naarden

TV Naarden vindt het belangrijk dat de leden kunnen lessen bij professionele, gekwalificeerde trainers. We zijn dan ook trots op ons trainersgilde, bestaande uit Ingeborg Vonk, Jeroen van den Heuvel, Roelof Pijpers en Tjip Deetman, die trainingen verzorgen op maat! Zowel in groepsverband als individueel.

Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om in te schrijven voor een trainingsblok. Hiervoor ontvangen alle leden een e-mail met benodigde informatie en inschrijflink. 

Mocht je les willen nemen en je niet hebben aangemeld voor de zomer- of de wintertraining vraag dan naar de mogelijkheden bij één van de trainers. 

Kennismaking met de trainers

Ingeborg Vonk

Mijn naam is Ingeborg Vonk. 

Ik zal wat over mijzelf vertellen. Ik ben 49 jaar, woon in Loosdrecht en we hebben een zoon Max die 19 jaar is en studeert. Ik geef al een aantal jaren les met veel plezier op Naarden. Mijn passie is sport. Tennis staat op nummer 1. Ik ben begonnen toen ik 7 jaar oud was, maar hardlopen en fitness vind ik ook heerlijk om te doen. Ik ken TV Naarden nog steeds als een gezellige, enthousiaste club, ik heb in mijn tienerjaren verschillende finales bij jullie gespeeld (categorie 3) op baan 1. Toen was het ook altijd al erg druk en gezellig. Na mijn middelbare schoolopleiding HAVO waren er twee opties. Of de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) opleiding volgen of de tennisopleiding bij de KNLTB. Tot op heden heb ik er geen spijt dat ik voor het laatste gekozen heb.

Na een jaar fulltime voor het Melkhuisje te hebben gespeeld bij Ron Timmermans, ben ik mij gaan toeleggen op mijn tennisopleiding (1989-1990). De uitdaging van wedstrijdtennis op hoog niveau, zowel nationaal als internationaal, en het lesgeven vind ik nog steeds een uitstekende combinatie.

Vele malen ben ik geselecteerd in landelijke veteranen teams door de tennisbond en heb ik meegedaan aan Europese- en Wereldkampioenschappen. Ik ben meerdere malen Nederlands kampioen geweest, heb een bronzen plak op het WK behaald in de Mix en 4x zilver op het EK landenteams. 

Ik geef nu 32 jaar les, nog steeds met veel passie en positiviteit, zowel aan kinderen als aan volwassenen. Hierbij heb ik plezier, sportiviteit, discipline en weerbaarheid hoog in het vaandel staan. Prestatie komt, eventueel, op de tweede plaats. Ieder op z’n eigen niveau.

Graag tot ziens op de vereniging.

Contactgegevens: [email protected]

 

Jeroen van den Heuvel

Jeroen van den Heuvel (eigenaar van Tennisschool Jeroen van den Heuvel) is een gepassioneerd tennisser en heeft een aantal jaren in de top 50 van Nederland meegespeeld. Hij is in het bezit van de KNLTB licenties A/B/C. De afgelopen jaren is Jeroen als hoofdtrainer werkzaam geweest bij diverse verenigingen in het Gooi. Verder is hij gedurende 3 jaar als hoofdcoach betrokken geweest bij het Hilverheide eredivisie team met topspelers als Martin Verkerk,Michaela Krajicek en Peter Wessels. Het team van Hilverheide is onder leiding van Jeroen 2 keer landskampioen geworden.

Contactgegevens: [email protected]

 

Tjip Deetman

Even voorstellen; mijn naam is Tjip Deetman. Ik woon momenteel in het drukke centrum van Amsterdam, maar ben opgegroeid in het rustige Abcoude. Daar heb ik ook leren tennissen, vanaf dat ik een jaar of tien was.
Ik heb in die tijd les gehad van Jeroen en toen ik iets ouder was ook van Roelof, zij hebben mij erg veel geleerd en laten zien hoe leuk tennis is! Ik ben dan ook erg blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, en nu met mijn oude trainers als collega´s jullie lessen mag verzorgen.

Tennis is mijn passie, maar ik houd erg van sport in het algemeen. Naast tennis padel ik ook regelmatig en ik ben nog steeds een groot voetbalfan!

Ik heb in de afgelopen jaren lesgegeven in Abcoude (voor de tennisschool van jeroen), maar ook bij andere clubs in Amsterdam als t.v. Tiebreakers en t.c. Joy Jaagpad. Vorig zomerseizoen heb ik al een paar uurtjes per week bij T.V. Naarden lesgegeven en dat beviel erg goed. Ik ben blij weer terug te zijn!

 

Anwar Salam

Ik ben met tennis begonnen toen ik 7 jaar was. Dit was bij de club T.V. de Gouwen. Mijn eerste toernooizege was ook op de club ”de Gouwen”, op dit moment was ik 8 jaar. Na deze zege wou ik alleen maar meer tennissen. Toen ik 10 jaar was mocht ik bij de bond spelen van provincie Utrecht.
De toernooien die ik voornamelijk speelde waren K-toernooien (Nu bekend als NRT-toernooien). Deze toernooien speelde ik door heel Nederland heen. Ik heb dus veel steden en dorpen mogen bezichtigen. Ik heb vanaf mijn 11e bij de top van Nederland gezeten. Door de jaren heen heb ik veel bekers gewonnen. Op mijn 14e heb ik t/m mijn 18e een pauze van het tennis genomen. Hierna heb ik het weer opgepakt.

Anwar geeft training op dinsdag aan de jeugd en senioren.

 

Sander van Teijlingen

Toen ik 6 jaar oud was ben begonnen met tennis bij de vereniging ‘Centre Point’, nu bekend als ‘Club Pelikaan’’. Twee jaar laten ben ik naar ATC-Buiten gegaan, omdat ik competitie wilde spelen en volgens de club in de selectie moest gaan spelen. Ik heb jaren lang competitie en toernooien gespeeld en daarin ook veel finales gehaald en bekers gewonnen. Zelf heb ik nooit meegedaan aan nationale toernooien, omdat dit van mij niet hoefde, echter heb ik wel op andere toernooien gewonnen van jongens die in de top van Nederland staan.

Sander geeft training op maandag, dinsdag en donderdagavond, aan senioren.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032