Geslaagd Kick Off Toernooi op 1 april

04 april 2024


Geslaagd Kick Off Toernooi op 1 april
 
Op Tweede Paasdag verzamelden 40 enthousiastelingen zich op de club om het tennisseizoen "officieus" te openen. Verdeeld over twee poules, speelde iedereen 6 wedstrijdjes van 24 punten.
 
In de Talentenpoule streden de leden met vaak minder tenniservaring met en tegen elkaar en in de Professionalspoule kruisten de nóg getalenteerderen de rackets. Na elke speelronde werd van partner en tegenstander gewisseld.
 
Zowel bij de Talenten als de Professionals lag het niveau erg hoog en werd er fanatiek gespeeld, hoewel iedereen blij was toen de laatste zoemer klonk en de borrel begon. Zelfs het paaszonnetje liet zich even zien op het nieuwe terras!
 
Met deelnemers van 19 tot 83 jaar oud en spelers die pas twee maanden lid waren en anderen die al 40 jaar op onze club spelen, werd weer eens bewezen dat TV Naarden leeft en verenigt tussen jong en oud en op elk tennisniveau.
 
Deelnemers, bedankt! En natuurlijk organisator/presentator Sipko bedankt voor de fantastische organisatie! Je had zelfs een zonnetje voor de deelnemers geregeld!
 
 
 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Adres

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032