Geslaagd Vintage Toss Toernooi ☀️

13 november 2023


 

Gisteren kwam een flink aantal in mooie retro outfits gestoken deelnemers bijeen voor het Vintage Toss Toernooi 2023. Het was prachtig herfstweer dus de stemming was op voorhand al geweldig!

Onder het genot van koffie/thee met bokkenpootjes, mergpijpjes en pennywafels heeft Corinne ons ingewijd in de geheimen van haar prachtige collectie houten rackets, die zij de afgelopen jaren heeft verzameld. Iedereen die altijd heeft gedacht dat er echte kattendarm als bespanning gebruikt werd, is een illusie - dan wel horroridee - armer.

Daarna gingen de wereldtoppers van weleer gewapend met een zelf uitgekozen racket de baan op om zijn/haar tenniskunsten te laten zien. Van Martina Navratilova en Monica Seles tot John McEnroe en Henri Leconte, ze waren allemaal van de partij en er is nog nooit zoveel gelach te horen geweest op de baan.

Na afloop zijn de spelers verwend met heerlijke hapjes: gevulde eitjes, asperges in ham, blokje kaas met uitje, worst met augurk … de jaren 70 floreerden in ons gezellige clubhuis waar de open haard inmiddels gezellig brandde.

Heel veel dank aan Corinne, Barbara, Ellen, Heiny, Liesbeth en Nancy voor de perfecte organisatie van deze heerlijke vintage middag!

   Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Adres

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032