Gouden Cluka : Save the date!

12 mei 2019


Een maand voor onze echte 50e verjaardag worden de clubkampioenschappen (Cluka) het hoogtepunt van onze jubileumviering, want op en rondom de Cluka zijn de meeste festiviteiten
gepland.

Gouden Cluka
De Cluka is het hoogtepunt van het jaar voor alle leden van TV Naarden leden, en dit jaar extra feestelijk door ons gouden jubileum. We hopen dat er dit jaar zoveel mogelijk leden deelnemen. Jeugd, recreanten, competitiespelers en zeker niet te vergeten onze 65-plus leden. Hoe meer aanmeldingen hoe gezelliger!

En voor elke leeftijd en niveau wat wils: voor iedereen zijn er passende poules en er zijn ruim voldoende banen beschikbaar. Op 25 augustus, de laatste zondag voordat de scholen weer beginnen, gaan we van start. We sluiten onze Gouden Cluka af met een daverende finaledag op zondag 8 september met een spetterende prijsuitreiking en misschien..... Hoog bezoek?

SAVE THE DATE : 25 augustus t/m 8 september
Hou je agenda deze twee weken zoveel mogelijk vrij om deel te nemen en te genieten van de vele festiviteiten. Dit geldt niet alleen voor jou als deelnemer, maar zeker ook voor niet-spelende familieleden en partners.  Die zijn natuurlijk welkom als toeschouwer langs de baan, maar ook op alle festiviteiten.

Cluka-festiviteiten
Bijvoorbeeld op de Jongste Jeugd Club-dag, tijdens The After Holiday Borrel, om te proosten met de Sponsoren, oude gezichten terug te zien op de Reünisten borrel, te dansen op het spetterende jubileumfeest, te ontbijten op de club, te genieten van de culinaire hoogstandjes van de mede-clubleden, om de vingers te branden aan de Cluka BBQ en om
te juichen voor onze clubkampioenen. 

Wij geven zo snel mogelijk door, wanneer de inschrijving via toernooi.nl geopend is.


Namens de Cluka,
Bert van Berkel.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden