Inschrijving Gouden Cluka nu geopend!

02 juli 2019


Beste clubgenoten,

De inschrijving is geopend voor het hoogtepunt van onze jubileumviering, de Gouden Cluka! Onze clubkampioenschappen vinden dit jubileumjaar plaats van woensdag 28 augustus tot zondag 8 september.

Schrijf je nu snel in op www.toernooi.nl , GOUDEN CLUKA 2019 TV NAARDEN

De indeling is: 
- Jeugd Groen & Geel
- Senioren A, B & C
- 65-plus 
Onderverdeeld in single-, dubbel- & mixpartijen.

Je speelt zoveel mogelijk in poules, dus je speelt minimaal twee wedstrijden per categorie.Schrijf je in met je vaste dubbel- of mixpartner of ga snel op zoek naar een leuke geschikte partner. Haar of zijn naam vermeld je dan op toernooi.nl in het veld OPMERKINGEN. Of ga je voor de enige echte Cluka beker? Schrijf je dan in voor de singles.Je kunt je uiteraard inschrijven voor meerdere categorieën, maar hou er wel rekening mee dat je dan ruim beschikbaar moet zijn. 

De Cluka is het hoogtepunt voor alle leden en dit jaar extra feestelijk door het gouden randje, en gaat gepaard met veel leuke lustrumactiviteiten. Er staat iedere dag wel iets gebeuren op de club, van ontbijten tot massage, van hapjes tot jubileumfeest, van openingsborrel tot lustrumdag en natuurlijk  BBQ en live muziek. Maar bovenal: veel, heel veel, mooie spannende wedstrijden en een hoop gezelligheid rond de baan.

Een sportieve groet met een Gouden Cluka gloed,
Cluka-cie TV Naarden:

Berdien, Bert, Carole, Jaap, Jaap, Martine, Nicole, Rachel & Vivian

Voor vragen: [email protected]  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden