Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie 2022 weer geopend!

18 mei 2022


We hebben nog niet eens de voorjaarscompetitie 2022 afgerond en de inschrijving voor de KNLTB najaarscompetitie 2022 is alweer geopend. De competitie begint in september en duurt t/m oktober (speeldagen - zie foto onderaan dit bericht).

Middels een ingevuld Excel formulier (zie bijlage) kun je je als team inschrijven, de teamcaptain ontvangt een inschrijfbevestiging per mail. De teamcaptain is de contactpersoon namens het team en bij hem/haar zal ook de competitiebijdrage met een automatische incasso geïnd worden. Let op: de uiterste inschrijfdatum is dinsdag 31 mei 2022.

Inschrijving is mogelijk voor de volgende dag(delen):

  • - dinsdagmorgen
  • - donderdagavond (uitsluitend voor speelsterkte 8/9)
  • - vrijdagavond
  • - zaterdag
  • - zondag

In tegenstelling tot bij voorjaarscompetitie heeft de KNLTB voor de vrijdagavond weer gekozen voor regulier elke week spelen. Voor speeldata zie de afbeelding onderaan dit bericht.

Inschrijving

Inschrijving voor de najaarscompetitie is simpel. De instructies staan vermeld in het bijgevoegde Excel document. We verzoeken je om alle teamleden op te geven, minimaal 6 personen per team. Graag een compleet ingevuld formulier met als naam "ACHTERNAAM TVN NJC 2022.xlsx" per email sturen naar mailadres [email protected] 

Indeling

De indeling in een klasse geschiedt door de KNLTB op basis van de gemiddelde speelsterkte per team. Specifieke wensen t.a.v. een klasse-indeling kun je met je aanmelding doorgeven. Wanneer we teveel aanmeldingen ontvangen dan zal het TVN competitiebeleid worden toegepast voor de selectie van teams voor de definitieve KNLTB inschrijving. 

Individuele opgave of reserve

Als je je individueel (zoekend naar een team) of als reservespeler wilt opgeven voor de najaarscompetitie kun je een email sturen naar bovenstaand adres. Hierbij wel vermelden: je enkel/dubbel speelsterkte, geboortedatum en KNLTB-nummer. Ook even aangeven voor welke dag en competitiesoort je beschikbaar bent. 

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via [email protected]. We zien jullie deelname met belangstelling tegemoet! 

Technische Commissie TVN

Annemieke, AlleJille en Erna

[email protected]

 

 

Inschrijving TVN NJC 2022.xlsx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032