Inschrijving tennisles senioren tot 15 maart

09 maart 2019


De voorbereidingen voor het zomerseizoen 2019 zijn in volle gang! Senior leden kunnen zich nu ook inschrijven voor de lessen; inschrijving staat open tot en met vrijdag 15 maart.

We maken voor de inschrijving gebruik van de applicatie van Yourtennis. Je wordt verzocht een log-in aan te maken, voordat je je kan inschrijven.
Alleen op deze manier kunnen aanmeldingen in behandeling worden genomen. Bij de aanmelding dient u een automatische incasso af te geven voor de inning van het lesgeld. Dit bedrag zal ongeveer eind mei worden afgeschreven van uw rekening.

De zomerlessen beginnen in de week van maandag 1 april 2019 en gaan door tot en met vrijdag 27 september. De lesvoorwaarden treft u aan in Yourtennis. Bij inschrijving geeft u - na lezing - een vinkje voor akkoord.

Ten behoeve van het indelen willen we graag de tennissterkte / rating van u weten, en ook of u dit seizoen nieuw lid bent. U ziet vanzelf waar u uw sterkte kunt ingeven. Als u inderdaad nieuw lid bent, zoudt u dat dan onder "opmerkingen" willen aangeven? Alvast bedankt.

We streven ernaar om in de tweede helft van  maart de indelingen via de mail bekend te maken. Houd onze website en clubapp dus goed in de gaten!
Bij vragen kunt u contact opnemen met Henk de Vries. Op de website vind je onder training (eerst inloggen!) de lesvoorwaarden Senioren voorjaar/zomer 2019.

Hartelijke groet, namens alle trainers en het bestuur,
Henk de Vries (coordinator seniorentrainingen) en Jaap van Vliet.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden