Inschrijving wintertraining senioren

15 september 2022


Beste seniorleden van TV Naarden,

De voorbereidingen voor het winterseizoen 2022-2023 zijn weer in volle gang. Daarom kunnen seniorleden zich vanaf heden tot donderdag 22 september opgeven voor de wintertraining. Hierna is het helaas niet meer mogelijk in te schrijven voor de wintertraining.

Inschrijven kan vanaf nu door hier te klikken. Het is alleen mogelijk om je via deze pagina aan te melden voor de wintertraining; aanmeldingen via mail of telefoon kunnen helaas niet verwerkt worden. Mocht u zich reeds aangemeld hebben bij Jeroen en daarvan bevestiging hebben gekregen, hoeft u zich niet nogmaals via het formulier aan te melden. De trainers zullen zelf zorgdragen voor de inning van het lesgeld. De wintertraining betreft 16 trainingen, tenzij trainer en lesgroep onderling een afwijkend aantal afstemmen (inclusief aanpassing van het tarief). De lessen vangen hoogstwaarschijnlijk aan vanaf 17 oktober 2022 en lopen door tot omstreeks maart 2023. Deze winter zullen de trainingen voor onze seniorleden verzorgd worden door Jeroen van den Heuvel en Tjip Deetman (en een derde trainer indien nodig), waarbij Jeroen van den Heuvel de trainingen coördineert.

Als er meer inschrijvingen zijn dan verzorgd kunnen worden door de trainers, zal Jeroen zoeken naar extra trainers-capaciteit. Dit, met inachtneming van de afspraken met het bestuur over het aantal te gebruiken trainingsbanen op bepaalde dagen en tijdstippen in verhouding tot de beschikbaarheid van banen voor vrijspelen.

Voor komende winter zijn de volgende trainingsmogelijkheden, uitgaande van 16 lessen:

  • Groepstraining voor 4 personen; prijs €240 pp;
  • Groepstraining voor 3 personen; prijs € 320 pp;
  • Duo-training (2 personen); prijs €480pp;
  • Privétraining; prijs €880.

Het is mogelijk om met meer mensen in te schrijven voor een groepstraining. Bijvoorbeeld met 5 of 6 personen voor een groepstraining van 4, waarbij er derhalve roulerend wekelijks 4 personen getraind worden. In de bijlage treft u de lesvoorwaarden voor de wintertraining 2022-2023 aan.

Hopelijk tot komende wintertrainingscyclus en namens de trainers van TV Naarden een hartelijke groet,

Jeroen van den Heuvel

E: [email protected]

Lesvoorwaarden TSJH 2022-2023.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032