Jaap Willem Kuit krijgt Coupe Hermanides 2022

19 mei 2022


Al decennialang wordt door TV Naarden deze vrijwilligersprijs uitgereikt. Bekende namen als Rob Pronk, Marijke Linssen, Jan van Kooten, Peter Doeven, Nico van Verseveld en Elselien Eijsvogel hebben deze prijs al mogen ontvangen. Vorig jaar viel de eer te beurt aan André Weitjens voor zijn creatieve inspanningen en tomeloze inzet om van de Naarden Open weer een succes te maken waar de huidige toernooileiding onder leiding van Rene Trampe sindsdien vrolijk op voort borduurt.

Dit jaar heeft het Bestuur op 22 maart aan de ALV voorgesteld om Jaap Willem Kuit de Coupe Hermanides te geven. Jaap Willem heeft jarenlang in het Bestuur gezeteld en was verantwoordelijk voor de Jeugdafdeling. Hij heeft zich voor vele zaken binnen TV Naarden ingezet, maar een bijzondere vermelding verdient het opzetten van het Jeugdbestuur een kleine 10 jaar geleden. Hij inspireerde, motiveerde en activeerde gedurende die tijd een groep tieners om jeugdactiviteiten te ontplooien voor onze jeugdafdeling. Hij liet ze vergaderen, notuleren, organiseren, fouten maken en weer oplossen. Én, hij gaf dit Jeugdbestuur een plek in de TV Naarden organisatie. Met spreektijd tijdens Bestuursvergaderingen, een korte inbreng in de ALV en een duidelijke stem in jeugdzaken. Het Jeugdbestuur van TV Naarden was en is een schoolvoorbeeld van hoe we binnen een organisatie met de jeugd moeten omgaan. Diverse verenigingen om ons heen, niet alleen tennisclubs, zijn vol bewondering als we trots kunnen zeggen dat wij een goed functionerend Jeugdbestuur hebben. En ere wie ere toekomt, dan is voor een groot deel de verdienste van Jaap Willem. Mede daarom is hij een prachtige volgende naam op de lijst van Coupe Hermanides-winnaars. De ALV ging daarom op 22 maart ook met luid applaus akkoord om Jaap Willem deze prijs te geven.

Deze week kreeg Jaap Willem (links op de foto) de bokaal met zijn naam erin gegraveerd uitgereikt door voorzitter Rob Snijders. Vergezeld van een fles rode wijn uit zijn favoriete Provence-streek.

Jaap Willem, van harte met deze welverdiende prijs. Dank voor al je inspanningen en we hopen je nog lang -op en naast de baan- te mogen zien op onze fijne tennisclub.

Bestuur TV Naarden

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032