Leo Melchers neemt na 10 jaar afscheid van TC

06 juni 2022


Leo had het in november 2021 al aangegeven. "Ik doe de voorjaarscompetitie van 2022 nog, daarna geef ik het stokje over. We hebben al een vervanger gevonden in de persoon van Jille Behm, die kan ik dan mooi samen met Erna en Annemieke inwerken en een beetje laten zien hoe het werkt."

Typisch Leo. Vooruitzien en de boel goed regelen. Dat heeft hij 10 jaar lang ook zo gedaan met het werk van de Technische Commissie (TC). Dat is de commissie die alles rond de voorjaars- en najaarscompetitie regelt. Inschrijving van teams, overleg met KNLTB, indelen van teams op de wedstrijddagen, vinden van externe baancapaciteit, overleg met teams gedurende de competitie en dan noem ik zo maar wat zaken. Met behulp van zijn kenmerkende Excel-sheets en in goede samenwerking met Erna van Dijk en Annemieke Kuijpers had de TC zo zijn zaakjes jaar in jaar uit het prima voor elkaar.

Leo werd op de competitieBBQ eind mei in het zonnetje gezet en uit handen van voorzitter Rob Snijders ontving hij als dank een mooie fles wijn (van Eduard Mol) en een eetbon bij restaurant Het Lokaal in Naarden Vesting.

Leo, dank voor je vele jaren TC-inzet en hopelijk zien we je nog vaak óp en naast de baan.

Bestuur TV Naarden

 

v.l.n.r. Leo Melchers, Annemieke Kuijpers, Jille Behm, Erna van Dijk, Rob Snijders

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032