Nix zonder ID

20 juni 2019


NIX zonder ID !!
Leden en bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom in onze sportkantine. Maar een biertje kopen kan alleen als je 18 jaar of ouder bent. En onder de 25 jaar, vragen we altijd om een geldig ID-bewijs. Hoe lastig dat soms ook is als je achter de bar werkt. Daarom doen wij mee aan de Campagne ‘NIX Zonder ID

Dus help vooral onze barmedewerkers om de leeftijdsgrens goed na te leven. Als je geen 18 jaar bent, moet je geen alcohol bestellen. Doe je dat wel dan kun je de club flink in de problemen brengen want de gemeente kan stevige boetes uitdelen en/ of tot sluiting overgaan als er een overtreding wordt geconstateerd en het is uiteraard ook slecht voor je gezondheid.

Ook roepen we oudere leden, trainers en begeleiders op om geen alcohol door te geven aan jongeren onder de 18 jaar. Ken je verantwoordelijkheid. Ben je tussen de 18 en 25 jaar en wilt wel alcohol bestellen hou dan je ID bij de hand en drink niet teveel. Door het tonen van ID help je onze barmedewerker, jezelf maar zeker ook onze vereniging.

Want: NIX18 doen we samen!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden