Schrijf je NU in voor de Najaarscompetitie JEUGD

06 juni 2019

Inschrijving Najaarscompetitie jeugd 2019 kan tot 16 juni 2019
U geeft uw zoon/ dochter op voor de Najaarscompetitie in ROOD/ ORANJE (op de vrijdagmiddag)/ GROEN/ GEEL (op zondag) via deze link. Voor de leeftijdsgrenzen verwijzen wij u naar onze website of http://www.tenniskids.nl. Onze jeugdtrainers bepalen na uw aanmelding in welke kleur uw zoon/ dochter het beste kan worden ingedeeld (op basis van niveau en de leeftijd). Er zullen teams van tenminste vijf spelers worden samengesteld. Indien het aantal aanmeldingen groter is dan de capaciteit krijgen jeugdleden die training volgen voorrang.  

Teamcaptain en begeleiding
Voor ALLE competitieteams zal een Teamcaptain worden benoemd. De Teamcaptain hoeft niet op (elke) speeldag op de baan te zijn, maar is vooral het aanspreekpunt voor het team, verwerkt de uitslagen en stelt een rijschema op. Voor regionale najaarscompetitie van de RODE en ORANJE teams geldt dat ouders tenminste een van de vier speelmiddagen beschikbaar zijn om hun team te begeleiden of te rijden.

De najaarscompetitie GROEN/ GEEL 2019 bestaat uit zeven wedstrijddagen in de periode september tot en met november 2019 (start vanaf zondag 15 september 2019). Deelname aan de jeugdcompetitie kost € 15,- per deelnemer, ter dekking van de kosten voor inschrijving bij KNLTB, ballen (thuiswedstrijden) en het gebruik van een competitieshirt. De inschrijving voor de najaarscompetitie Jeugd 2019 is vanaf nu opengesteld en sluit op zondag 16 juni 2019. Inschrijven kan via deze link.

Vragen? Graag even een mailtje sturen naar: [email protected] (graag vermelding voor- én achternaam kind + KLEUR in het onderwerp)  

Vacature in Jeugdbegeleidingscommissie
De jeugdcompetitie bij TV Naarden wordt georganiseerd door de Jeugdbeleidingscommissie, bestaande uit vier actieve ouders. Wij zijn per direct op zoek naar een opvolger voor de coördinatie van de rode competitie. Helaas kunnen we de rode competitie in 2019/2020 niet voortzetten zonder invulling van deze vacature. Dus kom bij onze gezellige Jeugdbegeleidingscommissie (JBC) en geef je op via [email protected]! Of neem contact op met Jaap Willem via 06-51919839.  

Namens de Jeugdbegeleidingscommissie Meinhart Lingbeek (GEEL) Corinne Leemans (GROEN) Barbara van der Vlugt (ROOD/ ORANJE) Vacature (ROOD) Jaap Willem Kuit (bestuurslid jeugd)  

Inschrijving Najaarscompetitie Jeugd 2019.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden