Start Lustrumjaar & openingstoernooi zeer succesvol.

04 april 2019


Afgelopen zondag 31 maart vierden we de feestelijke opening van het lustrumjaar. Nadat in de ochtend ruim 65 jeugdleden lekker getennist hadden tijdens het openingstoernooi voor de jeugd, werd om 13 uur het lustrumjaar officieel geopend. Na korte toespraken van Jaap Willem Kuit (namens het bestuur) en André Weitjens (namens de lustrumcommissie), ontvingen we ook de felicitaties en een 50-jaar oorkonde van de KNLTB.

Met een glas bubbels en een heerlijke lustrum tompouce in de hand, werden de lustrumfoto's op baan 1 onthuld en de lustrumvlag gehesen. Ook werden we professioneel op de foto gezet door het Naarder Nieuws. De voorpagina hebben we gehaald!

Aansluitend volgde het openingstoernooi voor de senioren, met ruim 80 deelnemers een gezellig drukke middag. De hele dag stond in het teken van ons oprichtingsjaar, 1969, en daarom waren zowel de club als de deelnemers gehuld in allerlei Flower Power versieringen. Het was een oer-gezellig, waarbij vooral de trio's op de banen in goede smaak vielen.

Wil je nog even nagenieten? De foto's kan je via deze link inzien.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden