Tennismuur TV Naarden geopend (en baan 11 heeft led verlichting!)

19 juni 2022


Het zat al even in het vat: een nieuwe tennismuur op TV Naarden. Reeds in 2020 had het toenmalige Jeugdbestuur, toen nog onder leiding van Nienke Kuit, aangegeven dat een tennismuur een nuttig en positief middel zou zijn om de TV Naarden jeugd nóg meer aan het tennissen/oefenen te krijgen. In dat jaar heeft het Bestuur dan ook beloofd daar geld voor uit te trekken in de volgende begrotingen.

Twee jaar later is het dan echt zover. Na veel wikken en wegen, een aantal goede overleggen met het Jeugdbestuur en groundsman Ron én na een aantal prachtige impressies van Danny Westerink (Studio Westerink) kwamen we tot de beste plek om de tennismuur te realiseren.

Nadat we in maart jl ons "tennismuurplan" aan de ALV hadden gepresenteerd is Willem van Bommel een en ander gaan inplannen bij de klussenploeg en een paar betaalde handjes. En het resultaat mag er zijn! Er zijn misschien nog een paar klusjes te klaren, maar op zaterdag 18 juni is de tennismuur door het Jeugdbestuur geopend. Oud-voorzitster Nienke Kuit knipte in eendrachtige samenwerking met huidige Jeugdbestuursvoorzitter Stijn van der Kletersteeg het lint door en was de officiële opening een feit.

Dat we (en vooral de jeugd) er maar veel gebruik van mag maken!

Bestuur TV Naarden

P.S.1: Dank aan Joop Clijnk, Jan vd Pluijm en Pieter Schaap voor hun fijne hulp!
P.S.2: De tennismuur is ook een prima plek voor senióren om een balletje in te slaan. :) Maar geef de jeugd de ruimte!
P.S.3: O, en passant hebben we -wederom gecoördineerd door Willem van Bommel- nieuwe LED-verlichting op baan 11 gekregen, dat heeft Gemeente Gooise Meren afgelopen week daar in een dagje gemonteerd. Goed bezig!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032