Trainer Henk de Vries vertrekt bij TV Naarden

25 maart 2019


Eind februari 2019 heeft Henk de Vries (trainer seniorleden) ons gemeld dat hij per 1 april 2019 een andere baan heeft aanvaard bij Sportifun. 
 
Wij zijn direct in gesprek gegaan met deze tennisschool. Om zo te organiseren dat Henk en een andere trainer van Sportifun toch dit voorjaar & zomer tennislessen bij onze vereniging zouden kunnen gaan verzorgen voor onze seniorleden.  Wij hadden goede hoop op slagen! 
 
Sportifun deed ons een aanbod waarover wij in gesprek zijn gegaan. Helaas hebben wij afgelopen week vernomen dat zij ons toch geen passend aanbod kunnen doen. 
 
Wat betekent dit?
Wij zijn in overleg met Theo, Sebastiaan en Ingeborg om zoveel mogelijk seniorleden les te kunnen geven en ook tijdelijk extra lesuren te draaien. 
Daarnaast zijn wij op dit ogenblik in overleg met een aantal tennistrainers of zij een of twee avonden per week de lessen aan onze senioren willen verzorgen, zodat de lesgroepen van Henk deze zomer hun lessen kunnen (ver)volgen. Ook hebben wij Sebastiaan en Ingeborg bereid gevonden om de seniortrainingen te coördineren. Zij zullen u verder informeren.
 
Ondertussen gaan wij hard op zoek naar een structurele oplossing en hopen wij per 1 oktober 2019 een opvolger voor Henk te hebben gevonden.
 
Met vriendelijke groet,
 
Jaap van Vliet
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Address

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden