Vrijwilligers bedankt!!!

29 november 2023


Zondag 19 november jl. was het weer tijd voor onze jaarlijkse vrijwilligersborrel, dit keer gevolgd door een heerlijk Italiaans buffet.

Onder het genot van een drankje heeft onze voorzitter Rob Snijders alle vrijwilligers – ook degene die helaas verhinderd waren – tijdens een gloedvol betoog in het zonnetje gezet!

Zonder onze vrijwilligers zou TV Naarden meer op een verhuurbedrijf van tennisbanen lijken dan op de vereniging waar we allemaal graag komen om de goed onderhouden banen op te gaan en daarna op het mooie terras dan wel in ons clubhuis gezellig een drankje te drinken. En: zonder vrijwilligers zijn er geen toernooien, competitie en andere leuke evenementen.

Kortom: onze vereniging draait op deze actieve leden en we nodigen dan ook alle andere leden uit om een actieve rol binnen de vereniging op te pakken.

Komend seizoen zijn er weer genoeg openvallende plaatsen in diverse commissies te vervullen. Bovendien is er altijd ruimte om met nieuwe initiatieven te komen. Graag zelfs! Of je nu van klussen of organiseren houdt, er valt altijd iets te doen! Schroom niet om je kenbaar te maken en ons of een lid van een van de vele commissies aan te spreken! Op naar een mooi nieuw sportief jaar!

En nogmaals: vrijwilligers bedankt!!!

Hartelijke groet,Rob, Corinne, Jasper, Sipko, Ingrid, Michael en Annemarie (Bestuur TVN)  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Adres

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032