Jeugdtraining

Om deel te nemen aan de trainingen moet je lid zijn van TV Naarden.

De meeste jeugdspelers trainen tenminste een uur per week onder leiding van een van onze trainers Ingeborg Vonk, Anwar Salam, Tjip Deetman en Nico Schlosser. In februari kunnen jeugdleden zich inschrijven voor de zomertraining (van 1 april tot en met 30 september) en vanaf medio augustus/ begin september start de inschrijving voor de wintertraining (van 1 oktober tot en met 31 maart).Uiteraard ontvangen de ouders/ jeugdleden (met eigen emailadres) daarover tijdig bericht.

Meer weten over onze trainers en aanmelden: lees hier verder.


TV Naarden organiseert training via het Tenniskids systeem (de kleuren rood, oranje, groen en geel en vanaf 2018 blauw). Voor de jongste jeugd (vanaf 6 jaar) die met de tennissport kennis wil maken zijn er bij TV Naarden de bal- en slagvaardigheidsgroepen. Hierin wordt op speelse wijze de eerste beginselen van het tennis geleerd. Voor de kinderen die in april 5 jaar zijn kunnen meedoen met tenniskids blauw.

Lees hier meer over de verschillende categorien jeugdleden.

Plezierig tennissen en talentontwikkeling
Plezierig tennissen staat bij TV Naarden voorop. Maar de jongens en meisjes die meer willen en kunnen wordt de mogelijkheid geboden om naar een zo hoog mogelijk niveau toe te groeien. Het is mogelijk om deel te nemen aan de voorjaars- en najaarscompetitie (jeugdleden die training volgen hebben bij overaanmelding voorrang) en er is een jeugdselectie voor jeugdleden tussen de 8 en 17 jaar die tennis “als eerste sport beschouwen” en er volgens de jeugdtrainers qua niveau en inzet voor in aanmerking komen.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Adres

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032