Open Jeugdtoernooien

Ben je gek op tennis en vind je het leuk om wedstrijden te spelen tegen leeftijdsgenoten waarmee je punten kunt verdienen voor de jeugdranglijst? Of sta je al op de jeugdranglijst en wil je hogerop? Schrijf je dan in voor een van de jeugdranglijst toernooien van KNLTB. In het voorjaar en in de zomer is er altijd wel een JRT-toernooi bij ons in de buurt! Je kunt je opgeven voor categorie t/m 12, t/m 14 of t/m 16 jaar en naast het enkelspel ook vaak voor het dubbelspel. Dubbel zo leuk!

Er zijn Jeugd Ranglijst toernooien in verschillende categorie├źn (toernooien van vijf sterren voor de allersterksten in Nederland tot toernooien met twee sterren of een ster waar veel van onze jeugd tennissers prima aan mee kunnen doen).

Je kunt informatie over de verschillende toernooien vinden op de website van de toernooi organisator (vaak is dit de vereniging waar het toernooi gespeeld wordt) maar je kunt ook toernooien vinden via de verschillende systemen die verschillende clubs gebruiken zoals op toernooiklapper.nl of op toernooi.nl

Op de knltb-site vind je meer informatie over het spelen van toernooien en de jeugdranglijst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 694 0977

Adres

Amersfoortsestraatweg 14a
1411 HC Naarden

KVK-nummer

40516032